Stručnjak za ustavno pravo iz Austrije: Ako ovo uradi, Schmidt će prekoračiti svoja ovlaštenja!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DUDEK Krivousti Njofra

Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini 1936od cionista terorista, a bio je visoki predstavnik

Je li Jozo ili je Marko?

Eto on ce rec sta je prekoracenje bonskih ovlasti... pih!

Gradjansko uredjenje

Schmidt je od samog pocetka nije bio jasan st ahoce, nema onu karizmu politicara da zna sta hoce koji rezultat zeli da dobije. Previse kafenisanja sa Dodikom, Covicem, Milovanovicem kao i Vucicem, kao da je Bosna njihova cacevina. Sve to treba poslati odakle su dosli i sam urediti drzavi po standardima civilizacije a ne po standardima barbara. Gradjansko uredjenje unistava prihod nacionalistima kao i EU- politicarima koji izvlace sta se moze izvuci, a daje sansu svim gradjanima da imaju isto pravo zivljenja na cijeloj teritoriji kao i da budu izabrani na sve drzavne funkcije bez obzira na vjersku pripadnost. Vrednovanje je znanje i iskustvo a ne religija i partijska pripadnost.

kinez

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

***

Gost

Ljiljane objavi datum. Vi idioti se ponašate kao da je BiH vaša (Muslimanska) pa će te vi ovo i ono. Vi ste ovdje najmlađi (kao golf dvica) pa se tako i ponašajte.

GospodŽo Ljiljan

Za tri hevte mi patrioti ćemo da očistimo našu prelijepu BiH od 4 %krivoustih I oko 18 % karpatske marve ,negdje jedan procenat na dan I to je to babo ručo !! ka Ljiljan Burka je stanje izopaČenog uma

Miki

***

/ Najnovije