Stručnjak pojasnio koja je vrsta zmije snimljena u centru Sarajeva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Maktub

I sta sad? Je li normalno da ides gradom i preskaces zmije? Kako to nije bilo zmija prije rata? Vjerovatno zato sto su na vrijeme unistavane. Radije nam onda pustite krave ko u Indiji. Svakako postajemo pogan ko i vecina njih.

h8ter

Nema seruma, ali svaki mjesec sa plate se skine za zadravstvo, osim ako si u grasu.

Jole

Sta zna ovaj kle.po...naucio samo dzabalesku platu uzimati...

kurikulum

Nema seruma, nema vakcina, cijene skaču, lopovi na vlasti još više kradu, i podsmjehuju se usput narodu... Narode, zaslužio si jer šutiš ko p....

Guest

Da kojim slucajem na poljoprivredno prehrambenom fakultetu nema odjsek za herpetologiju pa je doticni eminentni strucnjak??? A da upitate nekoga ko ima kvalifikacije za ove stvari... a nije da nema takvih ljudi na PMF-u.

.

Polako. Čovjek je identficirao zmiju koja nije otrovna. Sad biste ubijali żivotinje, eto, onako, jer ste strašljivi, naizgled vam nije dobra? Nedostatak seruma je problem. Ako bi se desilo da otrovnica nekog ujede. A nije se desilo.

JA1

Jadna zmija nasla se medju otrovanim gradjanima.

Paša moj solidni

Serum protiv ujeda zmija može proizvesti Veterinarski fakultet u Sarajevu iz minimalna finansijska ulaganja.

Guest

Koliko ja vidim strucnjak je predpostavio a ne identificirao jedinku. Razlika je enormna. I moja rahmetli nana bi mogla ovako identificirati.. "more bit a nemora znaciti" U svakom slucaju dobro je da je nije anakonda il šejtan gluho bilo!!!

king92

Smuk sigurno nije a Poskok jeste...jasno se vide žlijezde,trokutasta glava i roščić na vrhu

/ Najnovije