Stručnjak o terorističkom napadu u Bosanskoj Krupi: "Mladi su pod utjecajem ekstremnih ideja u BiH"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

maminacuja

Zasto muslimani jednom be budu posteni i kazu istinu, djelo vehabija. I to je to.

Haha

O čemu ovaj laprda? Kao da je ovo od jučer, kao da je ovo prvi islamistički napad i kao da već odavna ne postoje sela gdje muslimanska vlast ne zalazi niti ima pristupa.

Fghjkl

KO SU TE EKSTREMNE GRUPE ?, ! SVAKI DAN KO ROBOTI IDU PO INSTRUKCIJE ! I DODJU KUCI ILI NA ULICI SIRE DALJE ! PREPOZNATE LI SE ?! MOJE NAVODNE KOMSIJE ?! NE MORATE PITI ALKOHOL ILI SE DROGIRATI SVE JE U ZAPISU ,ONOGA KOME HRLITE ! VRACATE SE KO PIJANCI I JEDVA CEKATE SLEDECU DOZU , OTROVA ! TO NIJE VJERA MOZDA PAK MRZNJA !

Expert do experta

Nazovi to kako hoces ali narod znoaaa, vehabije su ubice i behamuslimani ne mogu sami izaci na kraj sa njima. Nazvati to terorizmom je najlakse

Radikal

E, sad jedva dočekali ovi potomci šetnjaka, radikala, raznih fašista i separatista da drže slovo o vehabizmu!

GRUNF

Na samom početku, najiskrenije saučešće porodici, rodbini i prijateljima ubijenog policajca, a teško povrijeđenom želim brz oporavak. E sad da Vam kažem pa kome se sviđa, sviđa a kome ne, pa svako ima pravo na svoje mišljenje. Ovdje je činjenica da je ovaj tkzv maloljetnik svjesno i sa namjerom ušao u PS sa hladnim oružjem sa namjerom da izvrši djelo ili djela koja je učinio. Reći da se radi o osobi koja nije svjesna je čista glupost. On je vrlo dobro znao gdje ulazi i šta treba uraditi i isto tako je vrlo dobro znao kako će policajci reagovati, a što znači da je itekako bio svjestan svega i da je vrlo dobro sve pripremio i analizirao. Takođe je, vjerojatno dobro proučio da kao maloljetnik neće moći biti osuđen za djelo ubistva, ali ovdje se zaboravlja da se svugdje ovakav čin smatra napadom na državu i samim time što je ovo djelo okarakterisano kao djelo terorizma je apsolutno ispravno. Pored ovog djela na teret ide ubistvo s namjerom kao i teško ranjavanje odnosno ubistvo u pokušaju. Kome ovdje nije što jasno? Ako se ovako reaguje da li sutra trebamo očekivati da nas neki balavac od 14,15,17 godina napadne na ulici ili upuca tek onako reda radi i da za to nikome ne odgovara? Pa molim Vas, o čemu Vi pričate i pametujete, osvrnite se oko sebe i pogledajte. Roditelji ne znaju kako da prežive od 1 do 1. Posao imaš ili nemaš i više ne možeš da se zaposliš bez neke dobre veze i ako nisi u kakvoj jačoj stranci nema posla. Podobni i nesposobni za sve se pitaju, a pamet ponižava.

Radovan

***

Kršteni kum Paja

GRUF<<Sve si objasnio

Vehabizam

Kukavicije jaje, oruzje u rukama Vlaha, Sokaca i ostalih nam neprijatelja.

Kršteni kum Paja

GRUNF<<Sve si objasnio nema se šta dodati

Mladi su pod utjecajem ekstremnih ideja u BiH

bravo safete, hehehe. al u Qcu!TI MLADI NISU SRBI NI HRVATI. ONI NE UBIJAJU KJAFIRE, olaham. ti bi safete to malo raspodijelio na sve, ali malo te statistika hebe, selefijo safete.

onaj sa 55 godina instruirao i

posla onog od 15 godina da zakolje policajca kjafira. šta zna dijete šta je klanje, uzme nož pa bode i reže. onog od 55 što ga nahuška nećemo dirati, nećemo ga ni spominjati, ni tražiti, on je naš probosanac, klanja 5 vakata u prvom safu. reiSS ga voli ko da mu je al hamza! mi smo evropski, merhametli muslimani. za sve su krivi uzp-ovci i genocidaši. hoćemo handžar-graDŽansku da živimo čisti islam.

nasvasta

Ja stručnjaka i hovana.Halo stručnjak mladi vide da je sistem vrijednosti uništen da lopove štite najviše instance vlasti da vjerske zajednice ne osuđuju te iste politike koje čine strahovitu nepravdu nepotizmom kriminalom i još postaju ugledni uz pomoć kriminalnih politika koje opet podržaju regularne vjerske zajednice.Onda takvu sluđenu omladinu Lahko je zavesti .Stručnjak osudi ako imaš damu javno SDA HDZ SNSD SDP NiP SZ BiH a posebno IVZ Katoličku i Pravoslavnu zajednicu jer svi su tu saućesnici bezmoralna licemjerna hovna.

Svaka cast

posla onog od 15 godina da zakolje policajca kjafira. šta zna dijete šta je klanje, uzme nož pa bode i reže. onog od 55 što ga nahuška nećemo dirati, nećemo ga ni spominjati, ni tražiti, on je naš probosanac, klanja 5 vakata u prvom safu. reiSS ga voli ko da mu je al hamza! mi smo evropski, merhametli muslimani. za sve su krivi uzp-ovci i genocidaši. hoćemo handžar-graDŽansku da živimo čisti islam. ka onaj sa 55 godina instruirao i Nek vide sad svako ko je i trunku zrazen vahbizmom kakvu uslugu vam cine. Dovode nas u neodbranjivu poziciju a visevjekovne smo zrtve krscanskog terrora i izgona. To je sve zbog tog se se islam ne poznaje i ne prakticira.

Bože

da li iko vidi face ovih likova što bulazne. Cista inteligencija iz njih izbija. blago nama.

ne prdi!

da li iko vidi face ovih likova što bulazne. Cista inteligencija iz njih izbija. blago nama. ka Bože

Kršteni kum Paja

Ja stručnjaka i hovana.Halo stručnjak mladi vide da je sistem vrijednosti uništen da lopove štite najviše instance vlasti da vjerske zajednice ne osuđuju te iste politike koje čine strahovitu nepravdu nepotizmom kriminalom i još postaju ugledni uz pomoć kriminalnih politika koje opet podržaju regularne vjerske zajednice.Onda takvu sluđenu omladinu Lahko je zavesti .Stručnjak osudi ako imaš damu javno SDA HDZ SNSD SDP NiP SZ BiH a posebno IVZ Katoličku i Pravoslavnu zajednicu jer svi su tu saućesnici bezmoralna licemjerna hovna. ka nasvasta Ala si ti pametan i stručnjak, znači po tvojoj logici pošto su krive stranke sda, sdp, snsd, nip, sds, hdz itd i zato trebamo(pogotovo maloljetnici) uzeti nož ili utoku pa onda napasti policiju, vatrogasce(što da ne) doktore, komunalce, profesore ustvari sve koji se nađu na putu pa izbosti roknuti

Kršteni kum Paja

da li iko vidi face ovih likova što bulazne. Cista inteligencija iz njih izbija. blago nama. ka Bože Dovoljno što pišu ove glupe komentare još i da im gledamo face 🤮🤮🤮🤮 Sve su to naše drage patriote koje vole BiH to se vidi po njihovim komentarima

Majstor

za za šuplju i relativiziranje,pa jednom barem reci šta je istina

***

***

Maktub

Halooo, covjece. Politicki. Cionisti, pristup BiH EU i ne znam sta je jos pisao. To nije politicka pozadina?. Gdje on sa svojom tintarom moze znati sta je cionizam? Sve je dobio u kuci. Mi prijasnja omladina, maltene nismo mogli imati svoje JA. Dignes glas u kuci, ja ovo ja ono, dobijes samarcinu. Nadam se da ce se saznati gdje je otac. Zapad ili Istok. I, nazalost tog radikalizma ima na sve strane i niko nista ne poduzima, pa se onda kao iznenade kad se desi nesto ovako. Vjerujem iskreno, da vecina naroda na svim stranama zeli da zivi slobodno i u miru. Stoga kukolj treba eliminisati.

/ Najnovije