"Strateški kompas o BiH": Kakav je dokument danas usvojilo Vijeće EU

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dla

I kao po običaju djavo čuči u detaljima. Kako se od BiH može očekivati da "udje" u taj kalup kad je to protiv svega što BiH znači . Ubijanje se nastavlja ali u svilenim rukavicama. Šta je slijedeće? Da svako nosi oznaku kojem narodu bi trebao pripadati?

ohO

Ma nista od ovih ubleha

Porfiricus Geneticus

Nema izmjena izbornog zakona na gore, može ovako, moglo je i prije. Kad se izmjeni Dejtonski sporazum mjenjati će se i ove gluposti. Do tada nek se okane ćorava posla!!

Mozes taj kompas sebi zagurat u čmar!Željko je Predsjednik za uvjek!

.

Hehe

EU je u Strateški kompas uvrstila prvu rečenicu Ustava BiH. Bošnjaci su to doživjeli kao kataklizmu. Pametnome dosta. Gube vrijeme i sebi i drugima. 23% ove države vise ne želi ono što su njihovi predstavnici potpisali 1994 i 1995. i krajnje je vrijeme da njihovi politički predstavnici zatraže raskid tih ugovora i razlaz.

A-ha

Ma neka su usvojili, to ništa ne znači. Važno je da se ne smije cementirati nacionalna isključivost nego tražiti iste demokratske standarde kao u svim drugim naprednim zemljama. Nikakav patronat nad Bosnom od strane susjednih zemalja ne dolazi u obzir.

Q

EU je u Strateški kompas uvrstila prvu rečenicu Ustava BiH. Bošnjaci su to doživjeli kao kataklizmu. Pametnome dosta. Gube vrijeme i sebi i drugima. 23% ove države vise ne želi ono što su njihovi predstavnici potpisali 1994 i 1995. i krajnje je vrijeme da njihovi politički predstavnici zatraže raskid tih ugovora i razlaz. ka Hehe Da li si spreman zrtvovati sebe i svoje najmilije za taj cilj?

Ljiljan

Ne treba ništa potpisivati ili izmjena kompletnog dejtona ili ništa!

Kija

/ Najnovije