Strašne poruke na Pravoslavnom groblju u Mostaru: "Pozivamo vlast da kažu jesmo li bezbjedni"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve

ce to uljudbeni europejac Dr chirilichni Chovke pozla***iti. A Shatorskog pjevacha,Gorichinog oca,to ne tangira,nije njegov tal.

Sve

ne kontam,sto su "ozvijezdali" rijec pozla***i, u prijasnjem komentaru.Podsjeca na "vrecu zlata'?!

Sve

i opet?

N

A europejaca odnosno nosilaca eu vrijednosti

Bosanac

Kaze uplaseni srbi a kad su genocid pravili nisu bili ***

Cista provokacija

muslimana. Jasno kao dan

Realno

Ko je to pisao, Hrvati ili Srbi kojima ništa drugo nije preostalo posle 95g nego grafiti i širenje mržnje, kukanje i kmečanje? Šta oni misle, da smo svi idioti?

Satira

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ, on hoće u Oluji opet! Pa traži i treći put, da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup! Ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore! A i Makedonija je ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to. Takav se Srbin svima ogadio, sada je jasno, s njim je Pavelić najbolje radio".

Ako

Sta neko uživa u prcanju četnika u mozak! SA GRAFITIMA hahahaha

Vrh

Najjacč je onaj grafit sa porukom: Najviše smo u Oluji imali problema sa 700.000 dobro ukopanih četnika u Jasenovcu.

Nevjest muslimanski pokusaj da zavadi Srbe i Hrvate tamo.

...............

Gh

I onda se cude kad srbi sa punim pravom njihovu ustasiju zovu ndh. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.

Hm

Meni je interesantno kako je nova bh emitovala serijal "zenim sina", u kojem jedan od sinova svo vrijeme oko vrata nosi isto ovakvo usato u sa krstom i niko se od bosnja nije zalio na to. Valjda zato sto su se i njihovi preci borili za isto. A da je kojim slucajem u samoj jednom trenutku neko pokazao kako nosi oko vrata 4s, onda bi rak 100% intervenisao na primjedbe mnogih objektivnih i nepristrasnih bosnja.

Boske

Lijepe riječi su ukras!

Hrvat

Ovo nisu pisali hrvati sigurno. Nama srbi u BiH nisu neprijatelji, nego prijatelji. Muslimani pokusavaju zavadit krscane +

Nema veći majstora za etničko čišćenje od vas.

Kaze uplaseni srbi a kad su genocid pravili nisu bili *** ka Bosanac

/ Najnovije