Stranka za BiH tuži Christiana Schmidta: Ovo su razlozi

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HAHHAHHAHHAHHAHHHAHHHHAAAAAAAAA :)))

***

Haha

Lijepe riječi su ukras

Panzer

***

wow

Stvarno, sta vam je ??? Bosnjak sam, ne slazem se s mnogim Schmidtovim idejama, bojim se onoga sto bi mogao uraditi, ali tuziti covjeka, pa to je cisto ludilo! Ova stranka nije nikada ni trebala da nastane...

Babo

***

Đulistan

Ne mozes vecu glupost ni ocekivati od ZaBiH cim je u ovoj stranci ludi Becarevic.

Gh

Koji ste vi licemjeri. Da ste slusali svog osnivaca silajdzica, kad vam je fino govorio da hrvatima ne birate predstavnike, do ovoga ne bi doslo. Ovako vam treci entitet ne gine, opet po rijecima vaseg silajdzica.

Buhahahahah

***

Buhahaha

Muslimansko ludilo poprima nove, nikad prije viđene razine. ka Haha Dje si jevreju sa Ali Ekspresa da nam podvaljujes kako se hrvatska nacionalnost dobiva sa katolicanstvom.

Gle ko kaze

Koji ste vi licemjeri. Da ste slusali svog osnivaca silajdzica, kad vam je fino govorio da hrvatima ne birate predstavnike, do ovoga ne bi doslo. Ovako vam treci entitet ne gine, opet po rijecima vaseg silajdzica. ka Gh Samo jevreji mogu dobit nacionalnost iz religije. Ti nisi ni etnicki ni jevrej po religiji.

Hmm

A hoces li ti ikad postati pametan ili ces do kraja zivota biti hajvan, sda talibanu? ka @buhaha Je li Isus bio jevrej ili umoreni domoljubni katolik endehazejac?

?

Herr više nije zlatna ribica da ispunjava Bošnjaka želje ka Panzer Eric Cartman?

MEVLID

I BOSNA TREBA TRAŽITI POLA HRVATSKE

mi smo lijebaneri

tužit ćemo her šmita i rahmetli druga tita, jes tako nam diiiiiiiiiina,,,,

mi smo lijebaneri

Božo Vrećo oduševio publiku kod Starog mosta: "Hvala majci koja te rodi, fenomenalno", REČE BEĆIROVIĆ ODUŠEVLJENO!

Adi

Ovi pukli ko lajsna, bolje tuzi sda radi ne provodjenja odluka ustavnog suda, i rusenja dejtona, propali polupoliticari

Ivan

Cisti dokaz da ameba ima veci IQ od muslimana

Adi

I BOSNA TREBA TRAŽITI POLA HRVATSKE ka MEVLID Ne seri, po toj logici rim moze traziti pola svijeta,***, em si glup ko suradnju

Miki

Mene samo zanima dali se vi muslici rodite tako glupi, ili idete na neke kurseve, sami ste zakuhali sa pijanim sejdom sada su sve prilike da cete biti palestinci sve zahvaljujuci mladomuslimanskim fasistima iz sda

user1661698460

Bravo! Tuzba po pravom osnovu, zbog krsenja Ustava, kojega je Schmidt duzan da cuva, jer po Ustavu entiteti, a ne ‘konstituentni narodi’, su osnovne jedinice za izbor Predsjednistva, a ‘legitimno predstavljanje’ je "lažna teza koja ide protiv duha Ustava". Medjutim, potrebna je po istom osnovu i Tuzba protiv Bakira Izetbegovica koji je promovisao protiv-ustavni pojam "legitimnog predstavljanja" kroz svoje pregovore sa Covicem. Zar on ne krsi tako svoju ustavnu zakletvu kao predjsedavajuci Vijeca Naroda, "da ce cuvati Ustav i zakone BiH". Jer Bakir je potpisao Mostarksi sporazum tj. "Legitimno predstvljanje" i u Neumu se slozio sa 95% HDZ-ovog prijedloga o legitilnom predstavljanju i tako otvorio vrata svim nasim neprijatejima da se za to uhvate i da sada djeluju portiv BiH. Bakir odrzava u zivotu taj prijedlog, jer je obecao Verheljiju da ce se prica o Izbornom zakonu nastaviti poslije Izbora, umjesto da se ta prica zavrsi glasnjem u Predstvnickom domu gdje sada nema glasova da HDZ-ov -prijedlog prodje.

@user1661...

>>Bravo! Tuzba po pravom osnovu, zbog krsenja Ustava, kojega je Schmidt duzan da cuva, jer po Ustavu entiteti, a ne ‘konstituentni narodi’, su osnovne jedinice za izbor Predsjednistva, a ‘legitimno predstavljanje’ je "lažna teza koja ide protiv duha Ustava". Medjutim, potrebna je po istom osnovu i Tuzba protiv Bakira Izetbegovica koji je promovisao protiv-ustavni pojam "legitimnog predstavljanja" kroz svoje pregovore sa Covicem. Zar on ne krsi tako svoju ustavnu zakletvu kao predjsedavajuci Vijeca Naroda, "da ce cuvati Ustav i zakone BiH". Jer Bakir je potpisao Mostarksi sporazum tj. "Legitimno predstvljanje" i u Neumu se slozio sa 95% HDZ-ovog prijedloga o legitilnom predstavljanju i tako otvorio vrata svim nasim neprijatejima da se za to uhvate i da sada djeluju portiv BiH. Bakir odrzava u zivotu taj prijedlog, jer je obecao Verheljiju da ce se prica o Izbornom zakonu nastaviti poslije Izbora, umjesto da se ta prica zavrsi glasnjem u Predstvnickom domu gdje sada nema glasova da HDZ-ov -prijedlog prodje. ka user1661698460<< Promjena izbornog zakona vam ne gine sda talibanu, sto ste lagali citav svijet lagali ste, nema vise. Ode vam bisera turkovic a uskoro ce i ostali sda talibanski kadrovi.

/ Najnovije