Stranka za BiH traži da CIK kazni Narod i pravdu: "Pokušavaju obmanuti građane"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kola

Rumeniiii privjesak sda! Je li te stid da imaš zajedničke plakate sa strankom iz koje si izašao, i koju pljuješ?!

Šteta

Želim glasati ali ovaj put nemam za koga.

Odvratni ...

... skoro kao sdfa!!! Nikad za tu neprijatelje!!

NGyo

Manite se budalastina. Grb Novog Grada i predstavlja da se izbori vrse za tu opštinu. Što ga vi niste stavili ???

Šta je to obmanjivanje, nikad culi

Dobro je, prve obmane su odmah uočene ,treba ih sasjeći u korijenu ,da se ne prošire , jer ih sada nikada nije niti bilo u javnom prostoru! Eto,NETKO ih je prepoznao u izbornoj kampanji, dobro je,spašeni smo! Neće obmane ovdje stanovati,naši političari su tu da nas štite .

Error

Pitajte nacelnika opstine Novi Grad kako je moguce da se najfrekventnije raskrsnice asfaltiraju samo radnim danima od osam do cetiri ? One bi trebale da se rade u sto mogucem kracem roku pa cak i da se rade od 20-22 i vikendima da bi se sto prije zavrsile Zar i to nije obmana javnosti? Zar nije obmana javnosti da su radovi zavrseni i postavljeni na youtube a tek su do pola uradjeni Covjece usporavate saobracaj koji je i onako usporen osim toga gusimo se u prasini Svi vi obmanjujete javnost Nema veze koja je stranka u pitanju Radite stvari i ulazete sredstva koji uopste nisu prioriteti na dobrinji jos ima zgrada koje su bile prva linija niko ih ne obnavlja Mjesne zajednice ne postoje a trebali bi se baviti njima i nacelnici i opstinska vjeca

Belko

Nacelnik koji budzet opcine koristi u vlastitu promociju oduvijek, pravi i popravlja rubne dijelove gdje je njegovo gla.sacko tijelo, promovisu ga podmireni u ambul.anti i dza.mijama, penzioneri koje voda po putovanjima a koji imaju zadatke...perfidan do srzi

Truba

>>Pitajte nacelnika opstine Novi Grad kako je moguce da se najfrekventnije raskrsnice asfaltiraju samo radnim danima od osam do cetiri ? One bi trebale da se rade u sto mogucem kracem roku pa cak i da se rade od 20-22 i vikendima da bi se sto prije zavrsile Zar i to nije obmana javnosti? Zar nije obmana javnosti da su radovi zavrseni i postavljeni na youtube a tek su do pola uradjeni Covjece usporavate saobracaj koji je i onako usporen osim toga gusimo se u prasini Svi vi obmanjujete javnost Nema veze koja je stranka u pitanju Radite stvari i ulazete sredstva koji uopste nisu prioriteti na dobrinji jos ima zgrada koje su bile prva linija niko ih ne obnavlja Mjesne zajednice ne postoje a trebali bi se baviti njima i nacelnici i opstinska vjeca ka Error<< pitaj ministra saobracaja Stetu. Šta ima sa tim načelnik ?

/ Najnovije