Strašne slike iz Bihaća: Migranti na snijegu, griju se uz pomoć deka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Umjesto da nama govorite kako je strasno, ulozite tu energiju pa objavite da migrante ceka besplatna povratna karta kuci od IOM-a + 1000 eura za povratak kuci, gdje ce im biti toplije. Ovo je njihov izbor.

TV pretplata i kazne

Koliki finansijski penal BHT, FTV i TVSA treba da plaćaju po svakoj minuti prikazivanja lijepih vijesti o stanovnicima Tariguzije i Vojvodine ?

Fuke

Zato šatore ne treba paliti! Zima bude kada si bez šatora na livadi.

arapi

Prazna arapska naselja sirom bih

Gost

Ljudski bi bilo žaliti ih. Ali opet mislim da su to sami htjeli. Pale šatore pa su na otvorenom. Žašto se ne vrate kući.

MAKTUB

Znamo mi Sarajlije vrlo dobro sta je strasna zima. Cetiri zime bez stakala na prozorima i bez grijanja. A i bez hrane. Cim je prva humanitarna krenula krenule su i kradje. Neki otvorili granape, zaradili milione. Na pijaci sir pise : poklon Vlade Svicarske narodu BiH. Struju i vodu nam zatvarali i jedni i drugi. Zivjeli na grahu i 1 dl ulja. Za 4 godine dobili po 1 krompir. Ma mrs i vi i te glavosjece.

THOR

Prazna arapska naselja sirom bih ka arapi Kako to arapska naselja u mojoj zemlji? Ko prodaje nasu zemlju? Sta cemo mi? I sta ce nam arapske fukare. Da su bogati gradili bi na Azurnoj obali. Taj koji im je dozvolio uzeo je pare. Sad ga kazniti i njega i to smece.

/ Najnovije