Stranci ratnog zločinca Vojislava Šešelja dozvoljeno učešće na izborima u BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenicanin

Koja g*vna dozvolise ovim zivotinjama srpskim da ucestvuje na izborima to su zlocinacke srpske zivotinje nisu ljudi to treba *** to su bolesne smrdljive srbende zivotinje

Trew

Slavni advokat koji je oslobodio Gotovinu kaže, Srbi su posle poraza u Oluji bombardovali svoju izbegličku kolonu, samo da optuže Hrvate... LUKA MIŠETIĆ GOTOVININ ODVJETNIK MATIRAO SRPSKE OPTUŽBE: ‘Gospođo, gdje su vam ‘nepobitni dokazi?’ Podsjetio i na Vučićevo davno priznanje!

Guest

***. To ti dodje kao osudzeni siledzija, koji je ispusten iz zatvora, pa mu se nude zene za nasilje. ***!!!!

Miki

Nije bio genocid u srebrenici

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras !

Miki

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

22w

ZASTO CIK TO RADI

TNT

Jake stranke i K.... u Srbiji Seseljeva stranka broji 4 clana ... Seselj i Njegov sin te jos dva cetnika koje trzi Hag da budu isporuceni ali ih Srbija ne isporucuje, kao ste i ne isporucuje Bosni Ratne zlocince-bjegunce iz BiH. Znaci Radikali u Srbiji nisu ponovo presli konsenzus, otiso je Srselj u Historijsko smece gdje i pripada. I sta ce onada ovi njegovi jadni Radikali u BiH napraviti ... Nista osim malo cirkusa, mozda.

Ljiljan

Za one koji neznaju ovaj ***(šešelj)je osuđen za ratne zločine u vojvodini nad hrvatima gdje rata nije ni bilo!!Ona se samo može zamisliti kakav je tek bio u BiH gdje se vozao sa lobanjom ubijenog Bošnjaa Muslimana na prednjem dijelu auta!!!

Nikolica s prikolicom

Bolje ih je imati u Parlamentu nego na cesti. U nedemokratskim zemljama imate jednobojne pa im aplaudiranja izgledaju kao da to rade s jednom rukom. Ne bojte se demokracije, bojte se lažne homogenizacije, koja po prirodi čovjeka nije moguća. Ne kaže se tek tako "koliko ljudi-toliko ćudi". Slušajte izreke starijih, jer su plod stoljetnog iskustva.

Nikolica s prikolicom

Upravo čitam savjet jednoga kvazi političara: "Svi u Parlament i svi glasati PROTIV!". Nema drugo ili treće mišljenje, samo je mišljenje "vođe" mjerodavno. "Kud svi Turci tu i mali Mujo" je pogubno za društvo. Mujo ima svoje mišljenje i treba mu se dozvoliti da ga ispolji, čak i kad je pogrešno.

/ Najnovije