Stotine Sarajlija došlo na dženazu nani koju nije imao ko spustiti u kabur

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

***

BiH

Hvala dobrim.ljudima koji su se odazvali. Da je slučajem umrla majka kakvig močnika došao bi i ko zna i ko ga ne poznaje.

Tatar

Lijepe riječi su ukras

Koki

Lijepe riječi su ukras

Dušu svoju đavolu prodali

E moji dragi Bosnjaci , muslimani, građani ,Islamska zajednico, kantonalne institucije zar vas nije stid ? Zar se trebate moliti da dođete nekom na đenazu. Zar treba sakupljati novac preko socijalnih mreža pored toliko kantonalnih i općinskih socijalnih ustanova čija je to dužnost. Da je nana bila neki poznati kriminalac,narkodiler, reketaš, kontraverzni biznismen,političar našlo bi se mjesto u prvim redovima na Barama, bilo bi nekoliko tisuća prisutnih i znanih i neznanih da ih neko uslika i da se pokažu. Bilo bi barem četvorica hođa a u Begovoj đamiji bi desetak bula učile tevhid. Sram vas bilo.

Enco

Pored kantonalnog budžeta od preko milijardu maraka nema novca za ukop njihovih građana, ali su ugradili u svojim pravilnicima da ako neko umre od njih ili njihovih bližih članova porodice imaju pravo na novčanu naknadu za ukop i pored ogromnih nezasluženih plaća, toplih obroka, minulog rada, regresa, plačenog školovanja, plačenog odsustva itd....

Ne pijem dok Paja vozi

Svaka vam čast ljudi

Kija

***

@ljiljan

***

Neodgojeni

Sram vas bilo, žena je umrla, a vi se tu vrijeđate po komentarima. Novinari, VI zaista morate malo pripaziti na vašu etiku i zabraniti komentare na ovakvim člancima.

@ljiljan

Sram vas bilo, žena je umrla, a vi se tu vrijeđate po komentarima. Novinari, VI zaista morate malo pripaziti na vašu etiku i zabraniti komentare na ovakvim člancima. ka Neodgojeni Dobar komentar a i istinit

Ma ti nisi normalan

***

Baka

Rahmet duši njenoj

/ Najnovije