Stoltenberg odgovorio Turković: Stabilnost Zapadnog Balkana je dugoročni strateški cilj Alijanse

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gestapo

***

Kole

Problem je u tome sto su NATO i Zap. Europa odustali od EU nakon izlaska Velike Britanije iz ne i počeli ubrzano na ruševinama EU da oživljavaju zloglasno Sveto Rimsko Carstvo! U toj zloglasnoj organizaciji nema mjesta za muslimane i drzave u kojima su muslimani politički faktor. Treba biti malo veca budala pa da ovo ne shvatis a bosnjacki politicari su itekakve budale! Prema tajnom manifestu Svetog Rimskog Carstva cilj je ocistiti Europu od drugih vjera a islam je trenutno na udaru kao najmnogobrojnija vjera poslije kriscanstva u Europi. Nakon toga uspostaviti kontrolu nad Sredozemljem tako sto ce se unistiti sve islamske zemlje na Sjeveru Afrike. Na kraju ce ostati najtvrdji orah a to je Turska i osvajanje Istanbula i vracanje starog naziva Kontantinopolj. Druga faza je stvaranje sfere utjecaja u zemljama koje je nekada osvajao Alexandar Veliki i njihovo postepeno vojno i politicko podcinjavanje Svetom rimskom Carstvu. Megalomanski planovi ali na zalost u Europi ima dovoljno moćnih ludjaka da krenu u provedbu ovog zloglasnog plana koji podrazumjeva destrukciju, smrt, ubijanja a mozda i samounistenje krscanstva.

Miki

Gledaj zlatne lančine moze se bik vezati. Natu je u sustini potreban citav svijet da ga porobi. Svaka je drzava podjednako vazna. A zastooo? Zato sto si duzan da kupujes nato oruzje i dajes zalog za "bezbjednost" i saljes svoju vojsku kada je intervencija u nekoj nezavisnoj zemlji koja nece u nato, a u kojoj su podmetnuli "krsenje ljudskih prava" da bi imali razlog za intervenciju kao sto je srbija npr.

Stabilnost (verzija po NATO-u)...

Vama stabilnost nije cilj nigdje osim na teritoriju USA i okolo 100 km. Pusti pricu... Vama je u cilju moci destabilizirati po volji, zelji i nahodjenju. Zato ste izmedju ostalog katalizirali i raspad Jugoslavije. Ne kazem da ste ga izazvali, ali kad ste uocili priliku, sve ste ucinili da do njega i dodje, te podstrekavali sve zaracene strane. I sad se prodajete pod zastitnike stabilnosti? :)) Very funny...

/ Najnovije