Stoltenberg najavio: Pojačati podršku BiH zbog ruskog pritiska

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bogati

gdje je to rusija pritisla bosnu

bogati

gdje je to rusija pritisla bosnu

sotona amerikanac

hoce rat

sotona amerikanac

hoce rat

Kažu

Šest zena se takmiči za novu šeficu NATO pakta, a najveća favoritkinja je Kolinda G. K.

Zastiti nas

Dragi gospodine zastitu trebamo od hrvatske i srbije,a okidac su covic i dodik.Covic i hdz najavljuju ponovno osnivanje herceg bosne,a iako znam da ovo do tebe nece doci moram napisati da je u ustavu te tvorevine pisalo da se politikom mogu baviti samo hrvati a da duznosnici takodje mogu biti samo hrvati.Sijecam se tog vremena kada su jedinice hvo klanfama povezivali cijele obitelji bosnjaka i bacali ih u rijeku neretvu.Dragi gospodine Stoltenberg zao mi je da u BiH nemamo politicara koji bi ti pisao o tome,ali nadam se da te ipak nekako stignu ove rijeci.

Opasna zamka BiH iz Hrvatske

“…jasno precizirani konstitutivni narodi kao nositelji konstitucionalne suverenosti BiH i temeljno polazište kada su u pitanju daljnje aktivnosti prema BiH.” “Ovaj dokument koji usmjerava europsku vanjsku politiku jasno prepoznaje natkrovljujuće ustavno načelo konstitutivnih naroda", ističu iz HDZ-a. ??? Istupom premijera Plenkovica R Hrvatska daje sebi za pravo da tumaci ustav BiH na nacin da: drzavni SUVERENITET BiH DIJELI NA SUVERENITET KONTITUTIVNIH NARODA!! To implicira da je BiH “sastavljena drzavna zajednica”. Takav koncept vodi pravu na samopredjeljenje “suverenih naroda” i raspad drzave.

Pa

Vi pritiscete a vicete Rusi. al hajd sirite propagandu preko placenih medija dok nas totalno ne porobite.

Ljiljan

Treba smrdiju opet bombardovati da se smire tenzije u regionu a I maloj posranoj fašističkalojkrvačkoj bi to bila zadnja opomena!!

LJILJANE ***

Treba *** da se smire tenzije u regionu a I maloj posranoj fašističkalojkrvačkoj bi to bila zadnja opomena!! ka Ljiljan

OSMANLIJO KO JE OKUPIRAO BOSNU HRVATI ILI OSMANLIJE

STA SI ZINUO NEMAS NIKAKVO PRAVO na Bosnu to je srpsohrvatska drzava kraljevina kralja Tvrtka Kotromanica OKUPATORU OSMANLIJO 700 GODINA SJEDIS NA TUDJEM I SAD SI UVEREN TI JELI A DRUGI I DALJE UGROZENI MARS NAZAD U TURSKU

Objektivan i nepristran

BiH ne treba zastitu ni od koga. Zato sto se sama moze obranit kad i ako bude trebalo, a siguran sam 100% da nece trebat ni od koga. A zastitu "Baaznia" ne treba od ovakvih kao ovi koje ovaj pr, ta je zastita na dugi rok jako skupa.

/ Najnovije