Stolački logoraši ogorčeni: Bivši logor Heliodrom ne može biti muzej!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Šta je vaša strana napravila u Jablanici,logor za Hrvate

Ja sam

Strana BiH sam i kažem no pasaran. Bilo gdje.

Habuhabuhabu

Taj će 'muzej' imati kontraefekt, a posjećivaće ga samo uje. Biće internet stranica u aneksu sa dokumentovanim zločinima, slikama i svjedočenjima. Postaće poznatiji od bilo kog naci logora.

BRKICA

A STA JE TZ ABIH RADILA HRVATIMA U JABLANICI

batal

To je ,onaj,robovlasnički kamp dragana čovića,odatle je robove kupio.....SADA NOSILAC EU VRIJEDNOSTI I CIJELA EU MU NA NOGE IDE???????

/ Najnovije