Stojanović jasno poručio: Mirišem na Sarajevo sa ponosom!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

sada i smradom

General. Drinjanin

Imaju posebni miris ovi iz Sarajeva..na ovčetinu..

Guest

Guedt A iza dodika ostaju pelcovane paprike vodom da su teze na vagi kad je bio pijacar.

Guest

Guest @ Vojvoda Bolje i bocom se oprati po dupetu nego listom sa livade ili prstom pozidu fujjj.

Pravo i Pravda

Nekad bilo DOK NISTE posli alijinim putem islamske deklaracije i stvaranja dzamahirije u sred evrope. Danas se oblace kao mudzahedini ili vehabije, zene im hodaju pokrivene od glave do pete, a tako i zive, misle i ponasaju se-kao na bliskom istoku. Zive u paradzematima, planiraju teroristicke napade po svijetu po cemu su drugi u svijetu po glavi stanovnika, odmah iza ujgura, ratuju za isil. U sarajlabadu je u vecim trznim centrima zabranjen alkohol i svinjetina, a i u svim mjestima i izletistima oko sarajeva, osim ako nisi na jahorini gdje su srbi. Ocigledno nisi odavno bila u sarajlabadu.

Guest

Guest @ Pravo i Pravda U tom istom Sarajlabadu vasi vazni u institucijama dolaze u njega u zakonske institucije da ih ispituju. Za pokrivene ste u pravu ja hodam u sorcu.

Guest

Ovi što raspršuju mržnju su fuj više...ljudi brinite se kako ćete preživjeti,djecu odskolivati....starost dočekati!! Glavonje iz stranaka su ibexbjedile sebe...kad im baš zagusti onu sa milionima pobjegoše,a narod ostade u g......! Progledajte ljudi...oni su ibexbjedile i svoje praunuke !

Aferim

Aferim,zelim ti puno zdravlja i srece

/ Najnovije