Deutsche Welle: "Što se tiče BiH, Milanović se ponaša kao slon u staklariji"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Milanovic je primitivan i veoma fasizoidan kreten Sve dok su takvi otrovi na vlasti u susjednim drzavama BiH budite naoruzani i spremni da se od takvih branite ….

Drvosječa

onih koji "prodaju" građanštinu muslimanskog tipa pod demokraciju, Milanović je ovim muljatorima dao do znanja da BiH ne može postojati bez ravnopravnih Hrvata. Pazi, RAVNOPRAVNIH, a to u našoj civilizaciji ima značenje, koje nije isto kao u anacionalnom Ummetu.

Drvosječa

*Za razliku od onih...

Meni

Se čini da je on isto rekao da nije presednik BiH i nije došao da djeli BiH. I još jedno pitanje ko je presednik svih Bošnjaka u BiH i izvan nje

Qww

Hrvati su jedini narod na svijetu koji ima dva predsjednika. Jednog u zemlji u bilo kojoj gdje zive na svijetu,a drugog MILANOVICA koji kaze da je predsjednik SVIH HRVATA.

Boom

Hrvati su jedini narod na svijetu koji ima dva predsjednika. Jednog u zemlji u bilo kojoj gdje zive na svijetu,a drugog MILANOVICA koji kaze da je predsjednik SVIH HRVATA. ka Qww Nije to ništa. Bosna je jedina zemlja koja ima četri presednika. Tri u BiH i jednoj u bilo kojoj zemlji svjeta gdje živi

Nikolica s prikolicom

Prvi hrvatski predsjednik, dr. Tuđman, je svojim nasljednicima postavio visoko ljestvicu, koja bez rata nije dosegljiva. Zoki se barem trudi. Odabrao je jedan stil koji ne leži balkanskim muljatorima. Upravo je Srbiji očitao lekciju (bez vrijeđanja) glede naoružavanja. Na njegovom mjestu ja se ipak ne bih bavio Srbijom i njihovim naoružavanjem, jer to nema nikakve veze s Hrvatskom. Srbija je ipak suverena država i ima se pravo naoružavati onako kako misli da je za njih .najbolje. I druge suverene države imaju isto pravo, neka se samo naoružavaju ako misle da su ugrožene.

/ Najnovije