Stjepan Kljuić opet uzburkao duhove i poručio: "Zagreb je krvnik bosanskih Hrvata..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

I on bi malo opet u politiku, izgleda. Po uzoru na kolegu Bogića. Što da ne?! Kad može Bogić...

Koma

@Hehe a što da ne? U odnosu na ove neartikulisane seljačije koja se predstavljaju političarima, Bogićević i Kljujić su gospoda, elokventna politička i svaka druga elita. Uostalom, da ove novokomponovane neko nije molio da udju u politiku?

Hm

@ Koma, Pa ako nemate ništa bolje, ne trebaju ni ove stare prolupale staronje! Zar nema ništa bolje ova država, pa mora da vadi ove iz naftalina?!

Ob

Ikebana, i ruka za preglasavanje, kao i Komšić. Morate pustiti hrvatski narod da ima svog predstavnika, a ne vi, muslimani da ga određujete. Neće ni vama biti dobro, ako sva 3 naroda nisu zadovoljna u BiH. Kako vam to nije jasno? Očigledno je da niko nikom ne vjeruje, i mora se znati tačno šta je čije.

JA1

Ikebana, i ruka za preglasavanje, kao i Komšić. Morate pustiti hrvatski narod da ima svog predstavnika, a ne vi, muslimani da ga određujete. Neće ni vama biti dobro, ako sva 3 naroda nisu zadovoljna u BiH. Kako vam to nije jasno? Očigledno je da niko nikom ne vjeruje, i mora se znati tačno šta je čije. ka Ob Ko je tvoj predstavnik? Jel Covic, sto ga onda niste izabrali. Mogli ste da ste glasali za njega, nije toliko bosanaca glasalo da bi vas preglasali. Stvar je u tome sto covic nema podrsku vlastitog naroda a nama uspostavljate racun za njegov gubitak. E sad bi on da ocisti stvar pa da dobije 200 glasova i bude u predsjednistvu. Ni ostali znaci ne smiju glasati protiv njega?

JA1

Znaci poenta je da volja hrvatskog naroda nije htjela Covica na tom mjestu.

Mostar

Kljujica je smijenio Mesic

/ Najnovije