Stiže novo pooštravanje saobraćajnih kazni u BiH: Vozači će ostajati bez vozila

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goran

Samo ukoliko je automobil registrovan na počinioca djela. Ukoliko je djelo na počiniocu, a automobil na drugoj osobi, zakon pada u vodu. To je nešto što niste napisali a jako je bitno.

Ovo ce sigurno rijesit sve probleme.

Nit ce vise iko pit pa za volan, nit ce vozit preko ogranicenja, ma nista, kako se ovog ranije nismo sjetili? Onom ko je ovo izmislio, ¨oko glave insta-liraat lovoor¨....

MrziteljPDA

Sreća da Komšić ima vozača inače bi mu zbog alkohola brzo oduzeli vozilo

Gh

Policija u RS, podsjeća, već godinama oduzima vozila nesavjesnim vozačima, a dobro je, ističe, da se to propiše i ZOBSom, pošto se dešavalo da sudovi takva vozila vrate. Jos jedan dokaz kako je republika srpska bolji i uredjeniji dio bih, pa fbih i ovaj zakon mora prepisivati od njih. Nizasta vas bog nije dao.

Adi

***

Mikimox

Jos jedan dokaz kako je republika srpska bolji i uredjeniji dio bih, pa fbih i ovaj zakon mora prepisivati od njih. Nizasta vas bog nije dao. ka Gh

Mostarka83

Zaboravili su oni dosta toga da dodaju. Gdje su kazne za ne davanje signalizacije kod skretanja? Pa i ptice na grani su upratile gdje su patrole, a kad ih treba nigdje ih.

Pricaros

Pitanje za clanove vlade koji imaju svoje vozace, znste one u vrnim passat-ima ili slicnim sutomobilima pod rotacijom. Kako ce te svake sedmice naci novog vozaca i kupiti novi automobil? Jer ovo valjda vazi za sve, pa i za te vase.. hajmo reci.. ulicne "sumahere"

Cc

I kasnije ta ista vozila biti prodavana na licitaciji i kupovana od strane pripadnika mupa glupost od zakona ko je predlozio ovaj zakon pred zid metak u celo i rjesit bih budale idealno rjesenje koga se uhvati u cinjenju teskog prekrsaja vise puta 3 do 6 mjeseci zatvora bez mogucnosti pretvaranja zatvorske kazne u novcanu posjetimo se da je se marko milosevic hvalio kako je razbijao skupocjene automobile

Bayonet

Nit ce vise iko pit pa za volan, nit ce vozit preko ogranicenja, ma nista, kako se ovog ranije nismo sjetili? Onom ko je ovo izmislio, ¨oko glave insta-liraat lovoor¨.... ka Ovo ce sigurno rijesit sve probleme.

Tiner

Ovo znaci da se povecava iznos kojim se podmicuju policajci. Bravo za hajvane koji pisu zakone

Brzigonzales

To je zakon za bijedu

/ Najnovije