Stiže i Eichhorst: HNS odustaje od dvije izborne jedinice?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Ista vanago a drugo pakovanje, elektorski nacin opet diskriminacija. To se bakir dogovorio za diplomu pa sad opet po nama.

Jadno

Zalosno je koliko u BiH pa i sire ima malo dobrih analiticara.Zapadna hercegovina je za hrvatski i hdz isto sta i ydonjenck za Putina,a rs je za srbiju i dodika isto sta i Lugansk za Putina.Jrdni i drugi ce iscenirat dogadjaje kao i Putin pa ce optuzit probosnjacke stranke za marginalizaciju i progon hrvata u hercegovini i srba u rs.Tako se zapoceti,a onda ce se rs oruzano pobunit isto kao i hdz u zapadnoj hercegovini.Naravno da ce zatim srbija uletit u rs,a hrvatska u hercegovinu i imamo isti rat kao i Ukrajina.Razmislite malo.o tom u Sarajevu

Guest

Guest Ovi nisu normalni. Gradjani kupuju namirnice u slucaju rata,a ove dvonoske zivotinje Izborni zakon traze. Je li vama jasno da cete ili pobjeci ili u prdekanu zavrsiti.

kakva Europa...

Podrzavajuci sirokobrijeske "vrijednosti", Evropa saljuci ovu gospodju, potvrdjuje da i sam ne zna sta su evropske vrijednosti: jednaka prava za svakog drzavljanina BiH na svakom pedlju njene teritorije, vladavina prava (i konacna !!! implemetacija odluka Evropskog suda), sankcije protiv onih koji negoraju UZlocinackiP.i genocid.

Jebiga

Vama je mjesto u zatvoru, skupa sa bakirom i dodikom, pustite više ovaj napaćeni glupi narod

Jole

A jesu se ova dvojica upalila za taj izborni zakon...a uostalom ko je njih ovlastio da pregovaraju u ime svih nas?toliko su se osilili da su igubili osjecaj za stvarnost..valjda sebe smatraju velikim vodjama i drzavnicima

Gradjani BiH bi trebali razmisljati svojom glavom

Ko je Bakir da nesto prihvati ili ne prihvati, jos u ime bosnjackog naroda, odakle legitimitet nekome ko ima samo 15-16% ukupnih bosnjackih glasova?! Ili kao i svugdje u svijetu, jedan covjek jedan glas, bez obzira kako se zove i odakle je te kom "narodu" pripada ili cemo se opet pobiti ali sada zaprave!!!!

BOSNA

Sve dok seljaci u hercegovini i okupiranoj sjeveroistočnoj Bosni ne shvate da je građanski model državnog uređenja jedini civilizacijski model mi cemo imati probleme. Ako treba i ...

/ Najnovije