Rezultati testiranja s KCUS-a: Jedna osoba preminula, najteže ponovo u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ddd

KRIZNI STAB N E S M I J E ZATVORITI KAFANE I BIRCUZE JER KAKO DOBITI GLASOVE NA IZBORIMA. BRUKA. UMJESTO DA PODTUPE KAO SLOVENCI I DESETAK ZEMALJA EVROPE, ONI S E P R A V E B U D A L E. PUNE GROBLJA....

Cdddd

Slovenski premijer Janez Janša nakon rekordnog broja novih slučajeva zaraze koronavirusom u ovoj zemlji obratio se naciji i najavio dvosedmični lockdown. Rekao je da se zatvaraju dječji vrtići, hoteli, trgovine koje ne prodaju osnovne potrepštine. Zatvaraju se i studentski domovi, uz neke izuzetke, a javni prijevoz funkcionirat će s trećinom kapacitete. MORAJU I KOD NAS.

Adi

BRISEL - Sportski i kulturni objekti u Briselu moraju se zatvoriti, a stanovnici će se od ponedjeljka, 26. oktobra, suočiti sa dužim policijskim časom, saopštila je danas regionalna vlada. B R A V O. A MI OTVARAMO GROBLJA.

dP

A jesmo otporna đubrad. Tolike godine nas ubija ova vlast a još nas ima. :D

JA1

Bitno je da SebiJa digne paniku i klepa lovu. Umjesto da odemo pred klinicki centar i trazimo njenu smjenu mi se prepucavamo isto kao i oni. Mi smo glupani teski.

JA1

Ja bih rekao da je cijela BiH jedna velika opsta bolnica. Ovo postaje totalno bolesno. Stvarno cu prestati da citam vijesti.

/ Najnovije