Stigli rezultati DNK: Ljekar iz Brčkog u fontanu zabetonirao dvije žrtve genocida u Srebrenici

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miloš

***

Error

Hoce li tzv doktor biti podvrgnut psiholoskoj analizi .Pa on je opasan po okolinu-zvjer

Durmo

Srpski, Dr. Mengele.

Ĉojek

***

Srbsku

Lijepe riječi su ukras!

Zbor

***

JuGu

Pomislio pasje kosti ka Ĉojek . Nemoguce je biti čojek sa tako malo ljudskost. Sve dodje na naplatu. Sjeti se.

Sumljivo lice

Za tog doktora se priča i da je svoju mamu tek 5.dan dao ukopati. Šta je sa njom radio tice nek znaju, al isto govore da je zeni davao anestetik i onda je obljubljivao. Nečasne radnje, časna doktora. Nekrofilija jaro

Jujuuu

Doktora i vana go! U lovi na ljudske kosti. Koliko li hvalio ulovom?

Lijepe riječi su ukras!

***

Nije pogrijesio

***

...

Pomislio pasje kosti ka Ĉojek Ma dobro... taj je pravoslavac. Onda ništa nije čudno. Što nikada i nikome na cijeloj planeti nije normalno, pravoslavcima jeste.

s0834

Jadno kakvi komentari, ni posle 30 godina od rata niko se ne trudi da suzbije mržnju i želju za nanošenjem zla drugome. Ja ne vidim da je narod u BIH ovoliko zao, koliko na to komentari ukazuju. Podsjetiću da postoje mnoge žrtve rata koje se vode kao nestale koje nisu bošnjačke nacionalnosti. Svakom normalnom čovjeku je valjda u interesu da se ti posmrtni ostaci pronađu i da SVE žrtve počivaju u miru. Srbi u BIH ne mrze Bošnjake, morate to da shvatite i da se prekine ciklus osvete i mržnje. Zločine su vršile trenirane ubice i poneki psihopata kojih nažalost ima mnogo u BIH među svim narodima. Psihopate jedva čekaju rat. Rat je za normalne ljude pakao.

/ Najnovije