Stigla reakcija iz OO SDP BiH Novi Grad: Već duži period pojedinci pokušavaju biti glasni

0
Radiosarajevo.ba
Stigla reakcija iz OO SDP BiH Novi Grad: Već duži period pojedinci pokušavaju biti glasni
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Opozicija RS dolazi u SDP

Nakon reagovanja Gradske organizacije SDP BiH Banja Luka na komentare pojedinih članova Općinske organizacije SDP BiH Novi Grad Sarajevo o Vojinu Mijatoviću, oglasila se OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo koja se ogradila od komentara.

"OO SDPBiH Novi Grad Sarajevo ograđuje se od komentara i izjava pojedinaca koji nisu dio organa općinskih organizacija i kantonalne organizacije SDP BiH Sarajevo, te tako i ne predstavljaju stavove i mišljenja partijskih organa", poručili su iz ove organizacije.

U saopćenju su naveli da već određeni vremenski period, dobijajući medijski prostor, pojedinci pokušavaju biti glasni, te pokušavaju unijeti nemir unutar SDP BiH.

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

"OO SDPBIH Novi Grad Sarajevo pruža bezrezervnu podršku i stoji čvrsto uz sve naše drugarice i drugove koji su izloženi različitim pritiscima i manipulacijama javnosti od strane pojedinaca koji ne predstavljaju OO SDPBiH Novi Grad Sarajevo", zaključili su.

Podsjećamo, Gradska organizacija SDP Banja Luka reagovala je na zahtjev pojedinih članova iz Općinske organizacije SDP Novi Grad Sarajevo upućenom Predsjedništvu SDP BiH za pokretanje disciplinskog postupka protiv potpredsjednika partije Vojina Mijatovića zbog objave statusa na njegovom Facebook profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije