Stigla prva odbijenica na Konakovićev poziv: Čovjek koji je pogazio volju Bošnjaka, hoće da ih okupi

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

svi su oni seronje isti kao Mile. jadan je svaki narod koji živi za nacionalizam ... sve vas treba na robiju.

IBRO

E JEST NAM BOLJE BILO POD DINASTIJOM IZEDBEGOVICA

Gazija***

A sta je volja bosnjaka,sda teroristicko mafijaska sekta.Vi ste ljudski dpad i najvece zlo bosanskom narodu.Gdje ste god mogli sta ukrast od naroda ukrali ste,radnike napravili robovima,penzionere bacili na kontejnere,demob borce ste tukli i krali od rata,sda ljudski odpsdu i smece demob borci su vam sacuvali drzavu i imate slobodu,sto je najvrijednije u zivotu covjeka.ne vasi borci iz podruma i pozadinske njemacke brigade,nego gazije a zna se u svakom gradu ko su te nekad junačine danas obljeli prosjaci.

BiH

Svaka ti cast upravo tako, nametnuti izdajniķ bosnjaka sad bi da okuplja lidere jos ispade da je on glavni lider pa mu dolaze na noge,fuùuuj.

Xyz

Konjakovic je politicko smece...SIKTER

***

***

k3z

nisu bas pametni ovi sto odbijaju poziv. samo pokazuju kako nisu slozni.

MrziteljPDA

Baciše nam Dinu pod jaja! Sluga Hrvata nikad neće biti vođa Bošnjaka!

***

***

Guest

Delegate Stranke za BiH... Svaki pokušaj da se dođe do bošnjačkog i/ili bosanskohercegovačkog dogovora treba pozdraviti i poduprijeti! Toliko više ako ti je BiH u imenu stranke. U prevodu: ili pomogni ili od..bi!

Brko

Baciše nam Dinu pod jaja! Sluga Hrvata nikad neće biti vođa Bošnjaka! ka MrziteljPDA DINO NIJE NITI CE BIT SLUGA HRVATA JER HRVATIMA NETREBA SLUGA TO VAMA MUSLIMANIMA TREBAJU SLUGE SAMO TO NECE BIT HRVATI

***

***

dragi NARKO dinče,

samo ne odustaj, nadaj se smesti, guraj upornošću i bezobrazlukom kojim guraš lopovčinu gavrankapetančića, hinjalukom kojim pereš lovu TITA, .... jer što god ti dohvatiš UVIJEK se pretvara u drek, inšalah. ne zaboravi ponijet pivsku flašu iz ćošeta čučavca.

Po tebi ...

... za njega nisu glasali Bosnjaci!? Znaci, vama nesto jednostavno ne radi u glavi. Neko vam je dobro isprao mozgove, vasi stavovi to stalno dokazuju. Znamo se ...

G5490

Što nije pozvao SDP i Našu Stranku ? Oni su postavili u vlast mnoge koji se kao predstavljaju Bosnjacima. Sad se vidi da Bošnjaci nemaju svoje predstavnike u vlasti što je mimo Ustava.

Mujo Intelektualac

A Quqina PDA?

Pobjedit će kultura

Ovo je borba između bosnjaka,na jednoj strani sda seljačine,divljaci,podrumaši,a na drugoj strani trojka,urbani dio,pismenost,i poštene gazije.

Kad neće prvi u Bošnjaka nek saziva drugi

Lavić veli: Naravno, povezivanje Bošnjaka regionalno ili na svjetskoj razini može biti od koristi u razmjeni životnih iskustava, znanja, ideja, poslovnih projekat, tehnologija i slično. Ono bi trebalo pomoći povezivanu države Bosne i Hercegovine s drugim državama u kojima Bošnjaci danas žive. I što se ne bi sastali Bošnjaci? Kome odgovara da nisu jedinstveni, tačnije, da nemaju zajedničke ciljeve?

Trefzui

OK. NEKI NECE KONAKA, NEKI IZETREZORA ALI SVI SE SLAZU DA BUDE MUSLIMANSKA ZEMLJA.PA NEKA BUDE! BIH SE VEC RASPALA NA TRI 3 DRZAVICE. KAD ALBANCI IMAJU KOSOVO ,ALBANIJU S ,MAKEDONIJU ZASTO I SRBI I HRVATI NE BI IMALI ZASEBNE DRZAVICE. I OSTALI !BEZ RATA,LIJEPIM DOGOVOROM.

Iva

Dino blento umislio da je poglavica Svi pozvani iz Srbije su sluge Vucica i ovo rade po njegovom planu

/ Najnovije