Stigao poziv da se i BiH naoruža nakon izjave Vučića: "Valjda smo nešto naučili prije 30-tak godina"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mućak

Tako sam se opustila kad DinoKonakovic obeca da nas on objema sakama braniti od susjeda, ako napadnu. Ućero im strah ukosti da ni pomisliti ne smiju. Opasniji je od oba americka lovca u preletu. Ne smijem da pitam sta ce gazija Dino imati u rukama: policijske pistolje, elektrosokove, topuz, čake, štrik, glogov kolac ili hodzine zapise. Gori je od ministra odbrane Heleza, koji bar kaze Nato ce nas braniti. Sjecam se dobro te odbrane: Embargo na oruzje, odbrana Zasticenih zone UN Srebrenice, Zepe, Gorazda,... Prijetnje NATOudarima kad nasi junaci naprcase cetaljijadu. Sve spremno za Traktorijadu2, jesen 1995,. Zamisli svjetske bruke: NATO da bombarduje armiju RBiH-clanice UNa, na njenoj teritoriji, da bi od poraza spasili agresorsku srboarmadu SRJ-koja nije clanica UN!! Skontali? Ili da ponovim? Ne ponovilo se! Pa Dejton! Nema gore! Samo neka nas oni ne brane! Mogli bi da hoce ulaskom u Brcko i izlaskom na granicu prema Srbiji, mjesto da se postave na medjuentitetsku liniju i opet brane posrbljenu naciju nepostojece Ju. ka DANA KONAKOVA Bla, bla, bla, blaaaa. Nego, šta ima u stranki?

NADA KONjAKOVA

Bla, bla, bla, blaaaa. Nego, šta ima u stranki? ka Mućak hvala na pracenju. U kojoj stranci? Da te pitam: Šta tebi ne valja? Ne volis istinu?

Covjek koji zna

Molim !?? Zar niste naoružani kukala vam majka!!

Naravno

Nama oruzje, tebi stan u becu da se na vrijeme mozes skloniti, posteno.

Bosko

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Herdesu

Tako je Vucic je rekao u ovoj izjavi da će se ubrzo vidjeti koliko su naoružani. Moramo i mi biti spremni

Rade

MUCAK Ti si umobolan!!!

/ Najnovije