SDA odgovorila Ambasadi SAD: "Ništa od navedenog nije istina"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Znači kriminalna organizacija SDA, negira sve navode, američke ambasade u BiH? Dabome, neće valjda reći da su u ratu i sve do danas izvuli u vlastite džepove više od 20 milijardi javnog novca i nepovratnih sredstava. Koliko su bili efikasni, govori da vraćaju zaboravljene asove kriminala i korupcije(Branković), da bace šapu na dosada najveće budžete države, entiteta i kantona.

SDA vs. USA

Amerikanci dakle lazu! Nakon ovoga SDA nema moralnog prava da se raduje bilo kojoj sankciji koju USA uvodi nekon clanu SNSD ili HDZ. Stavise, treba da stane u odbranu i Dodika i Cavare i...Sve je sada receno!

Sankcije

Dotakli su dno . Samo sankcije za cijelu SDA ukljucujuci i uzu i siru familiju.

Azazel

Iz prve ruke, svih 100 ispravno I u funkciji hahaha

Admir

SDA je leglo kriminala i treba da ode na smeće istorije ali na našu žalost ni alternativa u vidu dvojca Konaković-Nikšić nije puno bolja!

Dobrinjac

Amerika i narod protiv vas a noorod za vas.. ovaj put idete u cosak.

A

Nije bilo uopšte tako. E ovako je bilo : ......

Tuner

I sda je samo kopija hdza i snada samo sa drugim ciljevima. Korumpirani do bola sa ciljem da sarajevo bude zasebna dezava a sve drugo da prepuste susjedima

nasvasta

Ofirani ste nepotistićko uhljebsko korumpirana SDA vi napraviste nepravde realno školovanoj omladini više nego četnici i UZP zajedno .Uhljebljujući promicajući imaoce papira iz štamparija Kiseljak Travnik Vitez ŠirokiB Srbiji RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

Bosanac

Treba trojicu lopova zatvorit i sve im oduzet bake cova i dodo sve su pokrali

AsAsova

HAHAHHAHAHAHHAHA Ja eto svi mi glupi i coravi, zaboravili smo terzice, cengice, novalice, sarajlice.. itd.. Da ne kontrolisete Sud i Tuzilastvo do sad bi nekog i osudili od hiljade lopova uhlje*ljenih u i oko sda.. Prolaze vam u naradu ove nebuloze i lazi.. Amerikanci za sve imaju dokaze, nece se ljudi blamirat po svijetu radi nakih Bosanskih kriminalaca i njihove retardirane politike.. Sud i Tuzilastvo preko 30 godina nisu NISTA uradili, pravda je nedostupna za 90% ljudi.. Povjerenje ne postoji, odgovornost ne postoji.. To su cinjenice VASE vladavine.. VI ste uz dodikovce i razne covice najvece zlo ove nase lijepe drzave !! Svaka cast i hvala Americi sto vam ne dozvoliava da se sakrijete !

071

Kako ono onomad Tihic reče kada su se svi podsmijavali Čoviću zbog sudskog procesa u slučaju sa Lijanovićem? "Nemojte se radovati, to se može desiti svakome od nas". Ha hhahaaa haa. Ovo sve ratno i poratno treba skloniti i krenuti od fabričkih postavki. Dosta revolucije gladnih kompleksaša - propala je. Kao što, uostalom, u rukama obijesne budale sve na kraju propadne.

EU parlamentarac

SDA je decenijma toliko ogrizla u kriminalu da nema teorije da se bez nemira moze povuci sa scene. Pogledajte samo elektromehnaicara Osmicu. Jednu diplomu mu proglase nevazecom, on izvuce drugu iz ladice. I tako u nedogled. Ako vam nije do krvoprolica, SDA mora ostati na vlasti decenijama...

lenovo

Taman i da nisu ovolike godine krali, treba da odgovaraju za zaglupljivanje i podsticanje na primitivazam. Uz svesrdnu pomoc IZ i njenih sluzbenika,.. cast izuzetcima.

SDA sjasite vise sa genocida

Sjasite vise sa genocida, kako vas u SDA vise nije stid. Pa vi ste nesposobni da napravite strategiju za mjesec, a ne dugorocnu. Ko god vas prozove za kriminal, vi isucete genocid, genocid. Ma fuj ste i nesposobni

Nikolica s prikolicom

Svi lažu na jadnog Bakira. Jednom USA, onda EU, pa opet USA ...kao da nema kraja ovome. Izdrži Bakire, nema ti druge. :))

/ Najnovije