Stigao je prvi komentar: Šta Milorad Dodik misli o američkim sankcijama

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sprwmi se za sustanars o sa karadzicem i mladicem uskoro ako te ko prije ne posalje pod zemlnu ili mandrlnes

Shomi

Ne mesaj veru i svoj kriminal debeli !!

Habuhabuhabu

Predstoje im evropske sankcije. Amerika će im blokirati sve račune privrednih subjekata po Evropi koji su u vezi sa Klanom Dodik kao što je uradila sa Venecuelom. Biće im blokirani računi, neće moći niti povlačiti novac, niti vršiti transfer. Čak ni iz Mađarske.

Kadrija

ne moze mu niko nista, jaci je od sudbine

Djaba ste djikane pocinili genocid! Raspada vam se pc!

.

Genocidasi

Boli nas ona stvar šta utovljeni krmak misli .Uskoro i evropske pa onda robija slijedi ako do tad ne lipše.

Koel Vulgaris

Sprwmi se za sustanars o sa karadzicem i mladicem uskoro ako te ko prije ne posalje pod zemlnu ili mandrlnes ka Koel Pa ne mogu vjerovati koliko si glup i nepismen!

Nije “Djaba”???

. ka Djaba ste djikane pocinili genocid! Raspada vam se pc! platio je to Krepo sa Kovacha

Klocy

Nahebat ce krmak i to dobro i jos se poslijle svega bahati jos malo vepre ides zajedno sa drugom dvojicom u prdekanu

leo

Ovoga ce morati stranci slkoniti jer sam otici nece a drugu dvojicu ce narod smjeniti sa ovom trojicom ce otici i korupcija i nepravda jer drze sve u svojim rukama hdz snsd sda tri najveca zla za BiH

Guest

Guest Kako ne znas imas li konto? Pitaj tog tvog "savjetnika" celu cickave kose kad je radio u VSTV i onu crne puti kao i vi gdje su predmeti na tvoje ime.

Guest

Guest @ Genocidasi Znate li vi gdje mu je ona plasticna kcerka nema komentara pa mi hvali,jer je jako "pametna" ima cetvoro djece najlaksa gimnastika.

Guest

Guest @ Nije "djaba" ??? A zabiravio si onoga ispod sljive.

Kmet Siman

Bez panike. Sve je pod kontrolom. ovo je svakako odlazeća administracija. Samo još malo da izdržimo... mada ponekadje i dan previše.. jbga

/ Najnovije