U BiH trostruko povećan broj zaraženih u odnosu na jučer

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NOVINARI PAP..

KAKAV JE TO NASLOV ? KO VAS JE UČIO TAKO PISATI ? ŠIRITE PANIKU BEZ RAZLOGA !!! SRAMITE SE ,NOVINARSTVO JE POSTALO PRLJAVO ,JADNO , NEPISMENO ...

PROKLETI KOMUNISTICKI MEDIJI

GLEDAJ SAMO ANSLOVA..DA BUDE STO GORI..STO BOMBASTICNIJI...STO NEGATIVNIJI....MA MI ODLICNO ZIVIMO KAKVE EMDIJE IMAMO...DODUSE JASNO JE DA SU BEOGRAD I MSOKVA GLAVNI FINANCIJERI,SVAKI DAN NICE EJDNA NOVA TV...NOVA TV(USTVARI pink tv)N1(opet Miskoviceva) i slicne..FACE TV se prodala lani tako da je i ona tu negdje....prokleta crvena gamad.....ovo ubijanje kroz medije je gore nego ubijanje 90ih!

Ima nas sve vise sto VIDIMO to najvece zlo u BiH-medije!

KAKAV JE TO NASLOV ? KO VAS JE UČIO TAKO PISATI ? ŠIRITE PANIKU BEZ RAZLOGA !!! SRAMITE SE ,NOVINARSTVO JE POSTALO PRLJAVO ,JADNO , NEPISMENO ... ka NOVINARI PAP.. istovremeno..koja slucajnost:)Ali ima ans Bogu hvala jako mnogo koji smo poceli DIZATI GLAS protiv dismaniskih emdija po BiH..prvo treba UNISTITI bilten AVAZ, pa KLIX, pa FACE TV, Federalnu,Depo i sotalu gamad koja siri paniku svaki dan , i tek onda praviti NEZAVISNE MEDIJE,ali da budu fakat NEZAVISNI a ne placenicki!

clickbait

Broj slucajeva je jos uvijek MANJI od SEDMODNEVNOG PROSJEKA. Al vi volite paniku da sirite

Hmmmm

Dje bogojebica medjugorska da zastiti svoje rvatice?

071

Ovom neurotičnom botu gore: zato su super SDA mediji koji prenose kako ne zaostajemo za regijom u vakcinaciji, pa kako nismo vakcinisani da ne bi bili pokusni kunići, pa kako ne treba da se vakcinišemo zbog svinjske želatine. E moj sendvičaru, niti velika slova i naštancani lajkovi nešto čine istinitim, niti je ostalo puno glupih ljudi koji kupuju šuplju, naročito kada smo suočeni sa ovoliko mrtvih i oštećenih dok smo okruženi budalama, lažnim doktorima i degenericima koji tako očigledno lažu i kradu.

/ Najnovije