Stigao detaljan izvještaj Zavoda za javno zdravstvo o COVID situaciji u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

pa zar vi ne procitate sta dobijete,nego kopirate. izgleda da je 199 zarazenih. tako sam skontao jer 127 pripada porodicnim klasterima

JA1

Ovaj kovid ko ratno stanje, samo nam unhcr folija fali na prozorima

Sm

Narede iz who da se smanji. Roj ciklusa u pcr, i odmah opada broj zarazenih, pa to pripisu mjerama i vakcinama. Prevara vijeka, jadni mi svi.

????

Ispravlo rsa "detaljan" pogresan izvjestaj... :))) 99 novozarazenih, a od tog broja 127 pripada porodicnim klasterima..pa prvacic bi savladao ovu matematiku..:)))

dobar izvjestaj

ovakav se izvjestaj za svaki grad svaki dan daje na zapadu, samo da ste jos naveli gdje su ti klastri, ako je to vrtic, zdravstveni radnici,rodbina od ranije oboljelih koji su u karantinu..

Azazel

Nek' je Parking Papanka organizovala one crvene kineske respiratore, jest da su skuplji 16 puta Ali sta bismo bez njih, svaka joj cast...bolja je od sestru - direktorice Sarajevo Film Festivala buahahaha

/ Najnovije