Stevanović nakon snimka na Farmaceutskom fakultetu : 'Čitam ovu sramotu...'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AA

Stevanovic je penzioner , a svakom loncu mora biti poklopac !

Sunce

Zato fino cvjetaju privatni fakulteti...popunis papire, uplatis, svi ljubazni...a ne ovako, bedevija glumi velicinu, a ti jos platis za to, da ovo gledas i slusas!? I stalno nekome nesto dokazujes, ganjas ih, cekas...boze sacuvaj!

Duh

Zato fino cvjetaju privatni fakulteti...popunis papire, uplatis, svi ljubazni...a ne ovako, bedevija glumi velicinu, a ti jos platis za to, da ovo gledas i slusas!? I stalno nekome nesto dokazujes, ganjas ih, cekas...boze sacuvaj! ka Sunce Na privatnom fakultetu je samo to i potrebno, da popuniš papire i uplatiš godinu. Da li je iko, ikada pao na ispitu, obnovio godinu... Gdje su tu kriteriji...

MAKTUB

Stevanovic je penzioner , a svakom loncu mora biti poklopac ! ka AA Ali ima vise mozga, kulture i inteligencije od 90 % ljekara i onih tuta-mozgova studenata sto ih predvodi onaj vehabija koji sigurno nikad nije citao Cehova, Dikensa, Balzaka, Koelja, Kastanedu, itd.

Re maktub

Jes al u curku ! Najobicniji stranacki huskac i pajac i nista vise !

/ Najnovije