Stevandić uputio molbu stranim sudijama u Ustavnom sudu BiH: Želi da podnesu ostavke i odu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Deda Mraz

Samo ti naruči debeli, reci sve što želiš.

Zločincu

***

Sdf

***

RS ...

... drustvo jednog lica. I ti nemas svoje lice iz tog razloga, a samim tim ni obraz.

333

I ja bih da ti das ostavku i odes.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Gmaski

govor za mobilizaciju luđaka tamo ispred suda BiH... ovaj govor samo luđaka može pozvati na reakciju! Kakvo zavlačenje poštenog naroda braco mila.. od vlasti su napravili kartel organizaciju koja uspostavlja svoje zakone, donosi presude i ekzakucije..

BuH

Cuj molbu, zar vi serbi nedajete ultimatume, omeksali ste

Kako

*** Pa jeste li normalni.

.:.

***

Asker

***

BiH

>>Zar je vama muslimanima normalno da imamo strane sudije i jos se bunite kad neko od predstavnika tj. funkcionera bih trazi da oni odu. Pa jeste li normalni. ka Kako<<, normalno je sve dok vi Bosanski srbi ne svatite da je vasa drzava BiH a ne rs ìli srbija.

Ho ho ho

Recite jos muzicku

Asker

***

Nadimak

A mi želimo da se prestaneš brukati bavljenjem politikom. Ide ti isto kao vojna karijera. Uglavnom se svodi na populizam i poltronstvo.

/ Najnovije