Stevandić poslao poziv strankama Trojke: "Mi smo otvorenih karata"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uslov za pregovore

Ma nema pregovora do se ne ukine genocidna tvorevina

visocica 1662

Pa ponjamke vam se na ta otvorena vrata.

Sarajevo bih

***

BiH

Hajde nametnuti pozurite pod skute stevandicu.

Dok je “konstitutivnih” laznjeka nema nam boljitka

Moramo se osloboditi Dejtonsko-Avnojevske podvale o “konstitutivnim narodima” u BiH. Radi se o NACIJAMA NEPOSTOJECIH DRZAVA Kraljevine SHS/YU. Nisu to nikakvi povijesni narodi Srbi i Hrvati. Svjedoci genetika. Nije ih bilo u Bosni do XX vijeka. Bosna i njeno drustvo je bar 10 puta starije od SHS-YU. Populacija BiH je nadpolovicno ilirskodinaroidne haplogrupe. Narod sa genetikom! Jedina takva u okruzenju. Staroevropski narod. Premalo je slavenskih haplogrupa. Nisu ni dijaspora Hrvatske i Srbije. Politikantske opcije u realizaciji velikosrbijanskog i velikohrvatskog genocidnog projekta. Bosni treba Bosanska nacija. Bosansko drustvo je milenijsko sa tradicijom, drzavnosti, jezikom i kulturom. Kao i svugdje Ima ponesto i pridoslica. Multireligijsko, a ne multinacionalno (nema YU) ni miltietnicko (nisu dijaspora susjeda)

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Thebosnia times piše:

PALI MURPHYEVI MA(R)FIJAŠI: Kajganić prelomio: ipak bi Konaković mogao prije zatražiti azil u Emiratima, nego Dodik u Rusiji Kako god se završila akcija hapšenja dvadestak lica povezanih sa narkokartelom „Dino Tito“, ona je nagovjestila kraj političke karijere Elmedina Konakovića. Da napomenemo da je The Bosnia Times početkom ove godine objavio serijal tekstova pod naslovom „Murphyevi ma(r)fijaši“ u kojima smo tretirali većinu od uhapšenih lica u današnjoj policijskoj akciji, a među njima i Memiju.On je po svom starom maniru tužio The Bosnia Times zbog klevete, dok je njegov kum Konaković poslao seriju vrlo prizemnih, uvrjedljivih i prijetećih poruka uredniku portala Nedžadu Latiću.Potom smo objavili tekst u kojem smo nagovijestili mogućnost hapšenja spomenutih lica.

/ Najnovije