Stevandić o Schmidtovom dolasku u Banju Luku: "Uvest će nasilje, policija će ga braniti od naroda"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Psihijatar

Niste vi normalni,vas kao vlast tog entiteta treba sve zajedno prebaciti na sokolac.

***

***

AntoStevandiç

Ma kod vas je sve anti . Anti njemačko, američko, francusko, britansko, špansko, talijansko , svjetsko, itd.. raspoloženi pa bi se trebali zvati AntiRS. Mislim da ste isprobali sve gluposti i da vam je ovo zadnja. Šta ima narod sa vama osim onih koji moraju biti uz vas zbog posla i nekih drugih sitnih privilegija. Vrijeme je da vam se odbije od glavu ovo ponašanje.

Habuhabuhabu

Ko je jamio, jamio. Još malo, pa nestalo. Game over.

***

***

Micky

Branice ga od naroda?! Gdje ti tu vidis narod debilu jedan?

Bosanac

Majku ti kuju zlocinacku glavatu srpsku koja te okotila i tvog dodika sve zivotinje srbi iz genocidne tvorevine laju na ljude zbog glavne zivotinje dodika smrdite srbi mrs u srbiju poganu

Nevjerovatno...

...je koliko gluposti i lazi dolazi od vas!!

333

Jel' ono ovaj prodavao jaja prije rata?

Banja Luka

Pereš šefa ,ali ste i šefa i stanicu...Ne možete vi njemu ništa..

***

***

Opa Đurđa

To Stevandiću junačino, opet crvena beretka i crveni kombi pa udri na Njemačku.

/ Najnovije