Šteta: Upućena inicijativa za regulisanje kretanja električnih romobila

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Da takodjer incijativu za kretanje pjesaka koji se ko ovce krecu i incijativu da policija regulise saobracaj u mirovanju i kretanju i nasem lijepom ministru da regulise semafore jer ko idioti stojimo po nekoliko minuta a nigdje nikog. Imaju i druga pravila u saobracaju osim semafora. Takodjer da regulise rupe i ne adekvatne lezece policajce. I da otvori telefonsku liniju za prijavu nedostataka u saobracaju. Ko fol romobili glavna problematika u zemlji koja ima brojne busotine nafte i gdje je gradski prevoz savrsen. Mrs.

No

Nosite ih sa biciklostickih staza jer idu na pogon, i ne pravite biciklisticke staze tako sto ostavite 28 cm pjesacima i djeci da hodaju.

Ask

Uvest samo da nisi kriv kad zgazis kloca koji je osvojio Sarajevo,pa da vidiš kako će kulturno vozit.

Zabraniti

Ma zabraniti upotrebu romobila po trotoarima i pješačkim stazama.Neka voze kuda i automobili . Dosta više, treba još da poginem od neke budale sa romobilom. Kao hinje ti se privuku iza leđa i na centimetar profuraju i 50 km. na sat. Nisu to više bezazlene igračke. Željezna guvernala kao cijev od vodovoda prečnika i 10 cm.

Ja

>>Nosite ih sa biciklostickih staza jer idu na pogon, i ne pravite biciklisticke staze tako sto ostavite 28 cm pjesacima i djeci da hodaju. ka No

Ja

>>Uvest samo da nisi kriv kad zgazis kloca koji je osvojio Sarajevo,pa da vidiš kako će kulturno vozit. ka Ask

/ Najnovije