Šteta: Neću dati ostavku, sudeći prema stanju na terenu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

3

Nemoras, a tramvaj ti nece proraditi do 2923.

Seta

A niko te nije tjerao da zadajes te rokove i jos uslovljavas ostavkom ako se probiju. Ne znam ato ti je to trebalo. Zato ako ne bude kako je receno budi gospodin pa daj ostavku, jer ce te u ovoj nasoj zabokrecini vise pamtiti po tom moralnom cinu, vec po izgradnji pruge.

A-ha

A šta je sa svakodnevnim zastojima po gradu, na izlazima, ulazima?! Postalo je nepodnošljivo voziti po gradu! Niko se ne bavi ovim problemom??

Uçini

mi se pise "sranja na terenu", il' ?

To momak :D

To Šteta, nek crknu SDAovci i njihovi botovi!!!!

BUUM

STETA trebao si davno podnijeti ostavku iz vise razloga nek bude jedan to je da si istu firmu gras prevario ustupanjem Centrotrans buseva da uzimaju pare a Grasovi autobusi smrde na parkiralištu sto znaci Gras je trebao da prevozi putnike Cengic vila ILIDZA da puni kasu Grasu a ne Centrotransu nema VADZENJA ono nema dovoljno vozila ni vozaca OSTAVKA ODMA

Jole

A i sto bi davao ostavku?jer se ovim sda-ovcima ne svidja to sto radis?jer oni nisu za 25 godina ni jednog metra pruge obnovili cak sta vise svukli su gras u dubiozu iz koje ih niko ne izvadi...a od grada su napravili ruglo dajuci dozvole za gradnju raznoraznim mutnim likovima a sve za svoj sitni interes

Ask

STETA trebao si davno podnijeti ostavku iz vise razloga nek bude jedan to je da si istu firmu gras prevario ustupanjem Centrotrans buseva da uzimaju pare a Grasovi autobusi smrde na parkiralištu sto znaci Gras je trebao da prevozi putnike Cengic vila ILIDZA da puni kasu Grasu a ne Centrotransu nema VADZENJA ono nema dovoljno vozila ni vozaca OSTAVKA ODMA ka BUUM . Trebo je davati grasu, a grasovci opeljusili svoju firmu naplaćivali i po 100.000 od tužbi, hehe ti mora da nisi tužio .

/ Najnovije