State Department: Osman Mehmedagić i Edin Gačanin stavljeni na crnu listu SAD

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Lijepe riječi su ukras!

Mahanje iz Vukovara od Jasenovcana

Lijepe riječi su ukras!

kakoto

a gdje su ostali? Meni tu nedostaju glavni igrači.

Koel

Lijepe riječi su ukras!

***

ka Mahanje iz Vukovara od Jasenovcana ***

***

>>SDA je mnogo mocna ujkane ima vise clanova nego vaseg pucanstva u bih ***

Tipicni ***

Jadno je to sto zao osudjuje goreg (ili obratno, kako hocete).

hahahahahahaha

Lijepe riječi su ukras

Worsad

Osmica je njih razotkrio, ima snimke njihovih orgija, nadrogiranih službenika ambasade, njihovo nediplomatsko djelovanje po BiH, tj špijuniranje i korištenje nedozvoljenih metoda prikupljanja podataka, tako da im ova crna lista nije neki uspjeh, mazanje očiju.

Pehlivan

Ovi ameri povubljeni u vremenu i prostoru ovo ce im biti veliki kic sto su udarili na bosnjake sad ce aerodrom trebinje i rusi se parkirati uz nas amin ka Koel Nema sumnje haveru, jer vi iz kriminalne organizacije SDA, vaši članovi i glasači, ne nosite bez razloga onaj epitet "Kadirovci"! Skupa sa braćom Rusima, pravac Bahmut, u ukrajinsku mašinu za mljevenje mesa!

/ Najnovije