State Department objavio izvještaj za BiH: Žestoka kritika na račun Dodika i njegove svite

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eufimije

Kritikom po usima i prstima. Svaka kritika je vrijedjanje inteligencije. Da se muslimani ponasaju kao srbi, tacno bi se Srbija ponasala kao Izrael u Gazi.

***

***

Sumljivo lice

Ja bih kada smo kod revizija u definiciju đ i k a n rahmetli prof. Jahića, dodao još smrdljivi. Ne znam da li je neko od vas normalnih primjetio, ali đ i k a n zaista zaudara puno više od prosječna čovjeka

***

***

dolazi nam on

Lijepe riječi su ukras!

Zestoka kritika na racun Amerikr

Samo ludi ne vide da je Dejton nemoguca drzava, izvor kriza, nestabilnosti, aparthejd, nefunkcionalnosti. Embargo na drzavu. Samo glupi ne vide da je politicka korupcija, propast drustva, siromastvo, iseljavanje, vladavina susjednih drzava nad ljusturom od drzave BiH, rezultat Dejtona. Strpali nas u Srbijanske i Hrvatske “etnicke”torove, entitete, kantone, politicke “narode”. Mnoge politicke stranke su vladale dejtonskom Bosnom, efekat uvijek isti, propadanje, siromastvo, nestabilnost, rat, masovni iseljavanje. Sve je do sistema, Dejtonskog hostapleraja. Zapadnjaci, skinite vise ludjacku kosulju napacenom i nesretnom narodu. Znamo kad, zasto i kako je navucena! Vi ste krivci za ratove ‘90-tih jer ste nametanjem embarga na oruzje omogucili naoruzanoj do zuba SRJ da pokrene i vodi ratove protiv Slovenije, Hrvatske i okruzene, napadnute, nenaoruzane BiH. Ukinite nacije nepostojece Jugoslavije kao lazne “konstitutivne narode”. Nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu genetski Slaveni Srbi i Hrvati.

Kako je embargo na oruzje i drzavu ubio BOSNU?

Da nije bilo Embarga na oruzje od strane EZ i UNa, nebi Srbija smjela pokrenuti ratove! Mogla je napasti cetvrtom vojnom silom Evrope (JNA), drzavu koja nema ni oruzje, ni vojnu organizaciju poput Bosne. Pored oruzja i logistike Srbija je imala u Bosni politicke instalacije, insajdere, nacije Jugoslavije, sa imenom Srbije. Sta je rezulrat Embarga? Dugo ratovanje. Opsade. Patnja. Sistematska ubistva, pogrom, progon, silovanje, genocid!! Strahovito razaranje. Unistenje nesrpskih bogomolja, grobalja, kulturnih institucija. Embargo voljom engleskih lordova, krizara ostaje cijeli rat. Samo za Bosnu. Da nebi muslimani mogli ubijati agresore, kriscane¿! Kad je krenula Oluja iz Hrvatske i ARBiH krece u oslobadjanje. Onda ŠOK! NATO prijeti 1995.udarima Bosni, clanici UNa, na njenoj teritoriji, da se nebi oslobodila od jugo*****cke agresorske zlocinacke armade. Jeli moguce pita se zdrav razum? Ali nije to sve!!! Dolazi Dejtonski ustroj BiH. Razvaljuje se Republika BiH, a na njenoj teritoriji gradi pazi sad!! “Republika Srbska” na zonama progona, pogroms, zlocina genocida. Za sve je kriva EU i UN, namicatelji embarga! Neka je sramota sav civilizovani svijet, sta je uradio Bosni i Bosancima zarad krizarskih zelja!

JUGOSLOVEN,DODIK JE DIKTATOR

zaboravio dodik sta je demokratija sloboda To je diktatura kao u kameno doba .Vole srbi diktatore kao sjevernu koreju gdje narod nema sta da jede vjezba po cijeli dan pjesmice o kim mora da se na se re i nosi go vna drzavi za nadjubravanje zemlje .Da li znate da ko nema da jede ide i krade go vna od drugih inace ga KIM zatvori i muci .SVI IMAJU JAVNI WC I SE RUI CUVAJU ****A DA PREDAJUNA VRIJEM E .e takve srbi vole i vole Rusiju gdje nesmijes brzumuziku samo laganu da nedajboze enrgiju ne dobijes kik da skines diktatora tako isto u sjevernoj koreji narod cijelo vrijeme ugnjetavan ugrozen......................i sada isto takoi u svedskoj demokratija odumire pod uticajem stranih diktatora i unutrasnjih

Opet Americke padavice i deluzije

“"Vlasti u većinski srpskom RS-u ??¿¿ poduzele su kontinuirane radnje koje potkopavaju nacionalne institucije, poveć…” Jeli treba da se pomirimo i da pristanemo da je taj teritorij Bosne vlasnistvo srbske vecine?? Tom krizarskofasistickom velikodrzavnom logikom ste u Dejtonu zakitili i nagradili zlocinacku vlast, vojski i policiju i dali im pod upravu i zakone 49% trritorije sa 64% prirodnih resursa, ukljucujuci mjesta stradanja, pogroma, progona i genocida. Trebali i mogli ste tu zlocinacku vlast stavili pod upravu i zakone R BiH koja je casno i humano branila svoju teritoriju, suverenitet, narod i drzavu. Vama normalan covjek ne moze vjetovati. Samo spinujete, igrate pragmu za svoje trenutne interese

Jugosloven

Lijepe riječi su ukras!

Ovo je ono

kada piromana posalji da gasi pozar

Matrixus

Žestoka kritika, ja i... Bez ozbiljnih poteza i izbacivanja iz vlasti ovo je samo vjetar u leđa fašizmu. Bravo bravo! Svaki dodatni komentar je suvišan.

***

Lijepe riječi su ukras!

Jgckhvlbčkbkčjčk

Ovo sa romskim brakovima je piš :))) a za ostalo možete baju za tuki povući ;) ako vam dopusti, naravno.

Ne pijem dok Paja vozi

Samo ludi ne vide da je Dejton nemoguca drzava, izvor kriza, nestabilnosti, aparthejd, nefunkcionalnosti. Embargo na drzavu. Samo glupi ne vide da je politicka korupcija, propast drustva, siromastvo, iseljavanje, vladavina susjednih drzava nad ljusturom od drzave BiH, rezultat Dejtona. Strpali nas u Srbijanske i Hrvatske “etnicke”torove, entitete, kantone, politicke “narode”. Mnoge politicke stranke su vladale dejtonskom Bosnom, efekat uvijek isti, propadanje, siromastvo, nestabilnost, rat, masovni iseljavanje. Sve je do sistema, Dejtonskog hostapleraja. Zapadnjaci, skinite vise ludjacku kosulju napacenom i nesretnom narodu. Znamo kad, zasto i kako je navucena! Vi ste krivci za ratove ‘90-tih jer ste nametanjem embarga na oruzje omogucili naoruzanoj do zuba SRJ da pokrene i vodi ratove protiv Slovenije, Hrvatske i okruzene, napadnute, nenaoruzane BiH. Ukinite nacije nepostojece Jugoslavije kao lazne “konstitutivne narode”. Nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu genetski Slaveni Srbi i Hrvati. ka Zestoka kritika na racun Amerikr I još si samo zaboravio reći pozdrav iz SAD

Ma jel to Istina

***

***

***

I šta,

Ništa, standardno šuplja. Vi ste nas uvalili u sve ovo,logično bi bilo da ispravite svoju grešku. Prvo ste nas zaistavili pred Banja Lukom, kada smo mogli krenuti sa oslobađanjem zemlje, a sad ste nam suspendovali ustav da dovedete svoje marionete na vlast, koje pogoduju dodiku i čoviču u rušenju zemlje. Ponovo ste Bišnjacima vezali ruke. Čemu onda ovakvi patetični izvještaji. Valjda, da se Mujo ne osjeti. Nismo mi hajvani, tek toliko da se zna.

Đikani,

***

/ Najnovije