State Department objavio izvještaj o terorizmu u BiH: "Više od 100 državljana je u Iraku i Siriji"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako da ne

Pitanje za State Department. Ima li barem jedan državljanin da je u ratu u Ukrajini???

UDT

UDT, FTF šta je to. Kakve su skračenice. Pa nismo svi toliko informisani da znamo.

Jurisnik

Ko bi rekao da nas ima u Iraku i Siriji! Nema teorije.

***

***

***

***

Koel

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Error

Znaci ovako .Kada odes da se boris protiv demoNkratskih snaga koje su inace okupatori u svakoj ovoj nabrojanoj zemlji i sad SAUCESNICI u dva rata koja se trenutno vode onda si terorista .kada si na strani demoNkrata, fasista,ubica djece i genocidasa onda si na 'pravoj 'strani i mozes se naravno prikljuciti kao placenik bices pohvaljen u javnosti kao heroj . Jesmo li normalni dragi NOVINARI koji prenosite ovo smece od vijesti. podrivate mrznju u ovoj zemlji dodatno zbunjujete ljude.ovaj narod koji je mnogo platio americi ratujuci pet god.a prosle da ne spominjem ratove.Ne kazem da u svijetu cvjetaju ruze al dosta vise smeca i iskrivljavanja cinjenica u javnom prostoru.Dosta vise izljeva mrznje dista vise ratova ba balkanu za tudju stvarJer nama niko nece pomoci ako sami sebi ne pomognemo.Konacno neka pravosudni organi se bave svojim poslom a ostali fasisti bi trebali isto tamo biti procesuirani a ne davati im se prostor u javnim medijima. I ova vijest nosi jos jednu vaznu ogoljenu istinu da Dodik i RS rade za americku stvar.Za dolar!!! Oni se bogate na ratovima !!!! Nisu nikome prijatelji rade za sebe shvati vec jednom bh.narode svih vjera religija boja koze i ne znam vise cime nas razvrstavaju i dijele!!!!

***

***

****

****

***

***

Mika

>>Znaci ovako .Kada odes da se boris protiv demoNkratskih snaga koje su inace okupatori u svakoj ovoj nabrojanoj zemlji i sad SAUCESNICI u dva rata koja se trenutno vode onda si terorista .kada si na strani demoNkrata, fasista,ubica djece i genocidasa onda si na &amp;#039;pravoj &amp;#039;strani i mozes se naravno prikljuciti kao placenik bices pohvaljen u javnosti kao heroj . Jesmo li normalni dragi NOVINARI koji prenosite ovo smece od vijesti. podrivate mrznju u ovoj zemlji dodatno zbunjujete ljude.ovaj narod koji je mnogo platio americi ratujuci pet god.a prosle da ne spominjem ratove.Ne kazem da u svijetu cvjetaju ruze al dosta vise smeca i iskrivljavanja cinjenica u javnom prostoru.Dosta vise izljeva mrznje dista vise ratova ba balkanu za tudju stvarJer nama niko nece pomoci ako sami sebi ne pomognemo.Konacno neka pravosudni organi se bave svojim poslom a ostali fasisti bi trebali isto tamo biti procesuirani a ne davati im se prostor u javnim medijima. I ova vijest nosi jos jednu vaznu ogoljenu istinu da Dodik i RS rade za americku stvar.Za dolar!!! Oni se bogate na ratovima !!!! Nisu nikome prijatelji rade za sebe shvati vec jednom bh.narode svih vjera religija boja koze i ne znam vise cime nas razvrstavaju i dijele!!!! ka Error<< Tacno Sve je tako.

/ Najnovije