State Department o incidentu u Pazaru: Veličanje ratnih zločinaca neprihvatljivo

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To je samo dio priče

Prije nekoliko dana opet su vikali po Novom Sadu, citiram, dar, mar, Vukovar.

Guest

Neznaju vanzemaljski primitivni genocidasi nista drugo, posto him je porijeklo šuma. Bog taj smrad nije stvorio za civilizacije. Oni su sastavljeni od otpada. Bog je kontao stvoriti neke ljude, ali uzalud. Kad su mozgovi bili na redu dodjele, za njih nije bilo vise. I to je rezultat promasaja. Ja mislim da je se i bog pokajao za tu veliku gresku. Jos i dan danas bi on volio da izbrise tu najvecu gresku.

Zenica NK

Biden i State Department nespretno prikrivaju da podržaju Srbe i srpski fašizam. Večina Amerikanaca je oduševljenja Srpskom verzijom Kršćanstva po kojoj je sve što su Amaerikanci maštali i ovjekovječili filmom u Srbiji moguče. Biden je samo jedna senilni dvolični lažov koji je zloupotreblajvao naivne Srebrenučane da bi dobio glasove velikoh djela debilnih Amerikanaca koji vjeruju u viertualni mir kojeg propagira majka svih zala AMERIKA.

Hm

@Zenica, Ti si budala glupa! Amerikanci nemaju pojma ni o važnijim stvarima,a kamoli o nekoj zabiti u Bosni! A tek da znaju da se radi o muslimanima koji su ratovali za islamskog fundamentalistu Izetbegovića, bi bilo baš veselo za vas iz Bosne! Vješto se javnosti u svijetu govori o nekim Bošnjacima, a skriva da su to muslimani, i to sljedbenici islamskog fundamentalizma, protiv čega Amerika, kao ratuje! Samo u Bosni podržava taj radikalni islam!

/ Najnovije