Staša Košarac objasnio šta se desilo na sjednici Vijeća ministara u vezi Dana žalosti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jah

ne dipr kratki

ohm

znaci bilo im je samo bitno da se ne proglasi dan zalost na nivou bh. wow.. koji su ovo likovi.

Pehlivan

qurca i izgovora! :/

N

Zlocinac ne postuje drzavu, nego prebacuje da se odluke donose odvojeno na entitetskom nivou. Zlocinci

Đikane

Ovcamaaa

Kosta

Čuj to? Ne može Vijeće ministara po Ustavu?? A za Beograd može Vijeće ministara proglasiti? Za Srebrenicu isto može reći da ne može Dan žalosti u BiH? Znači nekad može, nekad ne može?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Guest

IREDENTIZAM! Pravi pojam za sve odluke eresovaca na državnim organima BiH. Jedino što rade je širenje netrpeljivosti, bijesa i razdora gdje god i kad je to moguće. Njihova formula je što slabije to bolje za RS.

AsAsova

G*vna politicarska !! Bez i malo ljudskosti, sve hulja do hulje. Kakve smo mi smradove proizveli to je za ne povjerovat, uzivaju u nasoj patnji, sve cine da patimo sto vise i da nam je sto teze zivjet u BiH-a..

Yassa

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Jovo

Bre koja smo mi crbi ****a pa bre nije ni čudo što nas čitav svet mrzi!

***

***

/ Najnovije