Staša Košarac o članstvu BiH u NATO (ponovo) prijeti: 'Manite se ćorava posla...'

/ Komentari (59)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Samo sabura***

M8der

>>Samo sabura ***

Bosanac

***

Šuplja košaro

***.Nećete vi došlje sa Karpata nama određivati sa kime će naša Država da se ujedini.Da nebu smo možda bili od vas prisiljeni da se upletemo ***

Koel

Ovaj stasa seljacic sa sokoca treba da zna da je radmanovic potpisao clanstvo u nato i da po planu reformi svi moraju teziti za clanstvo a to moze miloradu okaciti o rep tu srpaku skupastinu i ***u obrisati tim papirom imaju drzavnibzakoni

071

Ja bih bio principijelan kao i Cvijanovicka i odbio bih da primam platu od drzave koja me ugnjetava, i koja ce uci u NATO. Ali ocekivati od olosa i prizemnih siledzija i papaka principijelnost....Nesto je ovom Kosarcu narod zapusten, da se malo njima zabavi? Mislim, ipak je on tu zbog svog jadnog konstitutivnog naroda. Nije radi normalnih ljudi i objektivnih potreba sigurno.

XYX

Odgovor ovom čojčuljku Košarcu da nije NATO uništio BiH nego srbijanska politika i otpadnici srpskog roda

I cuje se na sve strane

***

Bravo braco Srbi, bravo Kosarac!

Tako se to radi! U zlocinacku ni u ludilu! Kamo srece da ni ovi moji nisu usli....

Nemoj bit amater

Odgovor ovom čojčuljku Košarcu da nije NATO uništio BiH nego srbijanska politika i otpadnici srpskog roda ka XYX hebo ti ja *****

Nemas sabura***

***

***

***

***

***

Mikajlo

Svima nama mili Kačavenda, dragi naš i mili, ne zaboravljamo te ni u snu kad smo s tobom sretni bili! Kad nam ti pod prečku ga steraš, a prije nam ga usnicama ovlažiš, ne možemo ni u vjačnoj japamjati da usnemo, jednostavno da se naježiš. Nego vrati nama Vasilije naš se ti, tužni bez tebe smo mi Srbi svi! Uzdišemo za tvojim sjemenom svakodnevno, dođi opet da ti gutamo sjeme svi s apetitom dnevno!

Bosanac

***

***

NIKAD BOSNA NECE BITI VASA *****O ka **** DETE tvpoje kao sto je TEBE **** tvoj OTAC _Vjeruj, neće ni vaša. Ovdje Srbije i Hrvatske NIKAD BITI NEĆE PA NEKA JE OVAKO JOŠ 200 GODINA, GENOCIDNI DJECOUBICO I SILOVATELJU LOPOVSKO LAŽOVSKI !!!!

Eeeee

To ce vas genocidase pitati kad za to dodje vrijeme.

Treba li???

Treba li podsjećati političare i sve ostale iz RS i Srbije da su NATO bombe bile posljedica agresije na BiH i ostale zelje, da su NATO bombe posljedica srpskih bombi koje su ubiјele našu dјecu, starce, civile, voјnike? Da su nam uništili zemlju, svetinje, infrastrukturu, fabrike… Da naš narod i danas osјeća posljedice osiromašenog uraniјuma i svega ostalog? Da su nam po gradovima još uvijek vidljive posljedice srpskih granata? Da je u Sarajevu ubijeno preko 1100 djece, da je bio genocid u Srebrenici, da je spaljena Viječnica.... Treba li podsjećati???

Mujo

***

***

***

***

***

Moderator radio Sajeva

***

***

***

***

***

646456

***

Bosanac

***

***

***

Bogoljub

Volim Vasiliju da ga izmuzem više nego čvaraka i salnjaka babinih da žderem. On ga meni svojski utera lepo i još pita, brate Srpko, reci, kako li te derem!?!!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Obren

Pregolemi Kačavendo, meni mili stvore, dođi mi makar pod prozore! Da ga tebi ko čoek obalim, i jezikom ti zvončiće na debelom crijevu popravim! Ojhaaaaaaaaaa haaaaaa ...... Znaaaači! Bre! Ajhaaaooooooommmmnoooooooook!

***

***

Savo Presvjati Gospodinpomilujni Vjačnojapamjatni

Definitivno mi je najdraže i najljepše kad progutam sjeme pa kad mi razgali pluća i osvježi me tako da se sav uneredim od neke dragosti i meraka. Takvo zadovoljstvo je zaista neopisivo doživjeti, i ko nije probao i ne zna! Najnormalnije, preferiram muslimansko sjeme jer su oni daleko daleko bolji prangijaši od svih ostalih. Nakon toga odem kod moje krezave stare na kaficu pa sabiramo utiske, dok ja bacim još poneki nacionalističko fašistički komentar, a bogami onda ga odmah i samom sebi lajkam, jer je to, kad to uradim, zagarantovano mišljenje hiljada nas ovakvih, Kačavendinih srkača testisa. I još jednom, hvala vam do neba, braćo moja muslimani, i hvala bogu na vašem izdašnom sjemenu koje gutam svakog dana!!!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Srb IN

***

Bosanac Moderator Radio Sarajva

***

***

***

***

***

Milenko

Kuruza dobro radja u Srebrenici, odlično nađubteno

Bosanac

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Guest

Vlašino odvratna!!!! Treba i ukinut ce se ako bog da ta genocidna tvorevina, zvana RS. I najkasnije tad vaš glas ce toliko vrijediti, kao da je se u kini oborila vreca rize. Absolutno nikoga nece interesovati više vaš glas. Gadovi Srpski!!!!!

/ Najnovije