Stari most osvijetljen bojama zastave Bosne i Hercegovine

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ja, i... koje su to boje?

Martić

Tko je odlučio kakva će biti zastava. Visoki predstavnik ili... I vi mislite da imate državu?

*

>>Tko je odlučio kakva će biti zastava. Visoki predstavnik ili... I vi mislite da imate državu? ka Martić<< Jok eto tvoj MAGISTAR Mate Boban i njegov jaran Radovan imaju države....hahahahahahahahahaha

@Martić

Eto SAO Krajina ti je država inspektore Mile Martiću

BOSNA

Ispod Save do mora puno boli, puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka ZEMLJO MOJIH DJEDOVA DOK JE TVOJIH SINOVA TI ĆEŠ BITI PRKOSNA SLOBODNA I PONOSNA, ZEMLJO NAŠIH DJEDOVA !!!!!!!

Samo ću reći ovo

Ahahahahahaha

BOSNA

Ispod Save do mora puno boli, puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka ZEMLJO MOJIH DJEDOVA DOK JE TVOJIH SINOVA TI ĆEŠ BITI PRKOSNA SLOBODNA I PONOSNA, ZEMLJO NAŠIH DJEDOVA !!!!!!!

gonjo

Neki jadnici ovdje su ,izgleda, sexualno ugroženi. Ima li javnih kuća u tom Sarajlabadu, da se jadnici olakšaju, da ne prljaju po portalu. ka 69 znalo mi se dogodit da mi je dosadno pa ga onesvijestim više puta zaredom.sranje je kaj nakon izvjesnog puta gušenja zmije,zmija poplavi i odbija poslušnost a muda prazna ko državna blagajna

Gost

Čitam pa se čudim. Svi nešto polažete pravo na Bosnu. Nemojte se spuštati ispod Ivan Sedla a mi od Ravnog do Tomislavgrada i Livna nećemo k vama a vi nemojte k nama.

/ Najnovije