Stanovnici Ahmića u strahu nakon izjave Darija Kordića "da bi sve ponovio"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Mario

***

Glupson za Guinness rekord

Mi se vise ne plasimo nikog ,osim dragog Boga. A on ako pokusa bilo sta uraditi bilo kome u BiH, zavrsice brze nego sto je mogao zamisliti. Paradoks da je zavrsio teologiju, moze se samo zakljuciti da nije nista shvatio a narocito ne prvih 10 pravila koja stoje u Biblijo kako se svaki vjernik treba ponasati u okruzenju i prema bliznim osobama.

***

***

***

***

Inače

Hrvatima naredni mesec raste minimalna plata za 100 evra i biće 660 evra.

***

***

***

***

***

***

33

U TRUSINI SE NIKO NE BOJI JER JE TZABIH SVE PROTJERALA HRVATE

Svi skupa

Lako je za kordica,ali gotovo svi redom hrvati razmisljaju kao on i njih se treba cuvat.Rijesenje je napasti njih dok oni nisu vas

PIPI carapica

Moja mama poljem trči. ka Mario .... Spreman si za skolu za osobe sa ogranicenim mentalnim mogucnostima. Cuj njega ' moja mama' klojo , koliko imas godina a tako si zaostao i podao?

***

***

***

***

Jesul vec i straze postavili?

:)).....

Nije naivan

U TRUSINI SE NIKO NE BOJI JER JE TZABIH SVE PROTJERALA HRVATE ka 33 NIj eTZBIH protjerala nego upitaj Vinka PUljica zasto ste napustili svoje ognjiste, plan Tudjmana da prikaze da ste protjerani. Malo se vise raspitaj i zapitaj se da li je Puljic radio za interese naroda ili politicke partije HDZ sa Tudjmanom.

***

***

***

***

***

***

***

***

Upoznace Mariju i Djizusa

Na Hudoj jami vol 2. ;)

/ Najnovije