Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano: Traže hitno angažovanje helikoptera OS BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosnje samo tjeraju inat na svoju stetu

Posaljes helic osbih da ugasi pozar a on se srusi i time izazove novi pozar. Do sada su im se 3 helica srusila, ali nemoj ni slucajno da dolaze ispravni helici iz srbije da gase.

Tatar

Ne može helikopter Treba generalu

goasel oto tam rvati iz kroacje?!

a što ne gase, olahat?

Haha

Zar ne bi bilo bolje uputiti kišnu dovu, umjesto da se i iz ovog zadnjeg helikoptera mora spašavati posada?

Samo jos jedan od dokaza da tzv bejha ne moze

opstat kao drzava. To treba dat nekome na upravu ko ima pojma sta je to drzava. Ali bitno je da mi budemo dobro zavidni, da iz zavisti sto ih mi nismo mogli kupit mrzimo apartmane na Bjelasnici, Ibro ovakav, onakav, posjeko sume ihaha!!! Sada pozar unistava brzinom x10, sve udure! Zaboravit cemo mi i da je Ibro ako je posjeko nesto sume dao posla gradjevinskoj industriji, da tzv drzava bere porez na te apartmane jer su u sportskorekreacionoj zoni, dakle drzava puni budzet od njih; Sve cemo mi to zaboravit, jer smo jalni, zavidni rodjenjem i znamo samo mrzit.

Jole

Posaljes helic osbih da ugasi pozar a on se srusi i time izazove novi pozar. Do sada su im se 3 helica srusila, ali nemoj ni slucajno da dolaze ispravni helici iz srbije da gase. ka Bosnje samo tjeraju inat na svoju stetu nema veze sto se ruse kupice se novi ali vama u srbskoj nece dolaziti helikopteri iz srbije nego cete moliti da dodju helikopteri oruzanih snaga drziave Bosne i Hercegovine!!!!

Destrukcija

opstat kao drzava. To treba dat nekome na upravu ko ima pojma sta je to drzava. Ali bitno je da mi budemo dobro zavidni, da iz zavisti sto ih mi nismo mogli kupit mrzimo apartmane na Bjelasnici, Ibro ovakav, onakav, posjeko sume ihaha!!! Sada pozar unistava brzinom x10, sve udure! Zaboravit cemo mi i da je Ibro ako je posjeko nesto sume dao posla gradjevinskoj industriji, da tzv drzava bere porez na te apartmane jer su u sportskorekreacionoj zoni, dakle drzava puni budzet od njih; Sve cemo mi to zaboravit, jer smo jalni, zavidni rodjenjem i znamo samo mrzit. ka Samo jos jedan od dokaza da tzv bejha ne moze Budžet se ne puni pranjem novca od kriminala kojim se gradilo. Građani nisu ljubomorni, prosto ne žele da njihovim resursima upravljaju lopovi, kriminalci i primitivci tako što će ih uništavati.

WTF?

Požar se gasi kada krene a ne kada je alarmantno. Poenta je da do toga ne dođe, da se svaka šteta spriječi a to je moguće samo kada se odmah gasi. Šta se uvijek čeka, da sam sebe ugasi ili da dova upali, ne razumijem?!

Vatra

Sačekajte još veceras. Možda padne kiša.

Tu vlast ste izabrali najvise vi Muslimani.

Budžet se ne puni pranjem novca od kriminala kojim se gradilo. Građani nisu ljubomorni, prosto ne žele da njihovim resursima upravljaju lopovi, kriminalci i primitivci tako što će ih uništavati. ka Destrukcija ........................ I sta sada kukate?? Ko je glasovao za Ibra, mozda sam ja? :)) Da ti ja nesto posteno kazem, ali bas ono posteno! Naselje na Bjelasnici je PRELIJEPO! Zgrade su lijepe, nisu prevelike, nije se otislo gradit na pistu kao na Jahorini. I svako skijaliste na svijetu ovo ima! Sta vi hocete?? Ja ne mogu to sebi drukcije objasnit nego zaviscu.

/ Najnovije