Stanivuković za Radiosarajevo.ba: Pozvao sam Benjaminu Karić da dođe u Banja Luku

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Nadati je se da ćete vi, mladi ljudi, bar minimalne pomake u ovom gnoju od zemlje bilo šta uraditi da se pomaknemo s mrtve tačke pljačke i nacionalfašizma sa svih strana koji se ovdje pažljivo uzgaja evo već 30 godina.....lijepo bi bilo.....al da Bog da kćeri...... izgleda da treba čekati da svi ovi stari prdonje i njihovi slijepi podanici pokrepaju .....

vb

Nadati je se da ćete vi, mladi ljudi, bar minimalne pomake u ovom gnoju od zemlje bilo šta uraditi da se pomaknemo s mrtve tačke pljačke i nacionalfašizma sa svih strana koji se ovdje pažljivo uzgaja evo već 30 godina.....lijepo bi bilo.....al da Bog da kćeri...... izgleda da treba čekati da svi ovi stari prdonje i njihovi slijepi podanici pokrepaju ..... ka vb -- BTW - komentar mi je totalno nepismen, vidi se da je trava kvalitetna ovaj put.... :)

miki

Eee, nije bez razloga znatno skuplje biti hirurški precizan ;)

Bošnjak

Nek' si je pozvao uvijek se učilo od pametnijih i obrazovanijih! Nije sramota.

miki

Pa eto kakvo je stanje duha u toj učmaloj kotlini kada se jedino od šizofreničara kako ga krstiste može čuti poneka istina ;)

Nažalost

Dvije marionete koje nemaju nikakvu vlast, a ni aparate da išta značajno urade, osim da se slikaju i zavaravaju narod da nešto značajno rade!

Džasmin

Super je ovo što roda zajednička saradnja može puno učiniti ne samo za ove gradove nego za čitavu BiH

Krkan!!

.

Obićni zatucani vlah,odgajan pod četnićkom zastavom!!

.

Džasmin

@Obični zatucani A ti si obični nacionalista koji je odrastao u mržnji

Kulin Ban

Tako je Vuce, nek dodje u GLAVNI Grad REPUBLIKE SRPSKE

/ Najnovije