Uživo / Stanivuković uživo ispred RTRS-a o kriminalu u RS: Nikada nije bio oštriji

12. 09. 2021. u 17:48:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković predstavio je ispred zgarde RTRS-a najnoviji Izvještaj Komisije za utvrđivanje stanja i zakonitosti rada u banjalučkoj gradskoj upravi.

Ovaj izvještaj je sačinio Tim za reviziju, koji je formirao Stanivuković, nakon preuzimanja dužosti gradonačelnika Banja Luke.

Prvi se okupljenim građanima obratio zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović koji je kazao da je vlast najodgovornija za stanje u RS.

Nepotizam u Banjoj Luci

"Ovih dana hoće da ugase najgledaniju BN TV, koja objektivno izvještava o stanju u Republici Srpskoj, što ne odgovara vlasti i informacijama koje se plasiraju preko RTRS-a", kazao je Radović i dodao da građani neće dati da se ugasi najgledanija BN TV.

Nakon Radovića, Stanivuković je prezentirao izvještaj Tima za reviziju o nezakonitim radnjama bivše SNSD-ove vlasti u Banjaluci, navodeći da su mnogi povezani i s porodicom Dodik.

"Prilika je da čujete se o višedecenijskom kriminulu, korupciji i nepotizmu u Banjoj Luci", poručio je Stanivuković. 

Gradonačelnik Banje Luke je poručio da RS nije voćnjak vladajućih, pa da je naslijedi njihov sin, te da postoje prava koja se moraju poštovati.

Zatvor ih čeka, lažne diplome

Zatvor ih čeka kada čujete šta su sve radili u Banjoj Luci. Imenom i prezimenom ću kroz izvještaj pomenuti svakog čovjeka koji se okoristio o Budžet. Ulažu milione KM da naprave novu televiziju da nas uvjere kako nam je dobro. Prvi dio posvećujemo slobodi medija. Zato smo ovdje ispred RTRS-a. Svi treba da imaju jednake mogućnosti a mi ćemo birati koga ćemo gledati to je suština svega“, zaključio je Stanivuković.

Zatim je rekao:

"Doći ćemo do svih. Banja Luku "češljamo" uzduž i poprijeko. Svi će doći na red. Lažne diplome. Podnijet ćemo krivične prijave", govorio je Stanivuković.

Podvukao je da je napravljena štednja u budžetu od osam miliona KM.

"Napravili smo uštede od mobilnih telefona do službenih automobila", kazao je Draško Stanivuković, koji je dobio u više navrata aplauze prisutnih.  

Pogledajte šta je sve otkrio Stanivuković:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)