Tokom posjete Tuzli: Stanivuković obišao Panonska jezera

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

A izdajica svog naroda. Gle još se pozdravljaju, slikaju snjim govore da ga vole.........Gotovo je ode pritisak u tačku aj sestro slatka daj mi čašu šećera i kocku vode da se okrepim HAHAHAHA

zoma

On je projekt EU-a za jedinstvenu BiH!Samo nek ga Sabija bakirova aminuje

Bošnjak

Najlakše se slikati po bazenima, haj pred Kapiju pa se slikaj - budi insan!

@

Osmjeh cuda stvara a i pozitivna energija, a to sto je on ima svoj Politicki stav koji se nekom ne svidja obicnim glasackim listicima to kao sto vidite u opste ne smeta.!!

@bosnjak

Nikad neces biti zadovoljan, dzaba sve, idi ti panse slikaj na kazanima, vozu i, bratuncu, skenderiji, itd. Mozemo tako do vijeka. Ili krenute baprijed ili se razilazite. Napirno je ovako 30 godina, BiH nije samo tvoja, nije nonpola tvoje, dosta ba vise.

@@bošnjak

Bošnjak se slaže da na svakom mjestu, za početak, gdje god da je neko sreadao, posebno nevin čovjek, postavi pločica sa imenom i prezimenom i da se nikom ne ponovi!!! A ne optuživati nekog da pravi tzv. islamske republike a svijetla obraza napravi srpsku i to na kakav mosnstruozan način. Argumentacije molim! Stanivuković jeste mlad, jeste možda i zgodan ali politika njegova ne djeluje ohrabrujuće. Pozdrav!

Džasmin

A takozvane patriote o čemu drugom nego opet vraćanje u prošlost o ratu.Ah nikako da izađu iz 90-tih i 20 vjeka.A još jedno pitanje jel postavljati pločice jednog naroda ili sva tri naroda koji su stradali

@Džasmin

Sve narode (i narodnosti) uvažavam. Posebno žaljenje prema žrtvama bilo čije da su. Eto, nije previše i razlog (ukratko) stradanja napisati.

Džasmin

I ja isto

/ Najnovije