Stanivuković: Park je pun, njihov parking je prazan

Radiosarajevo.ba
Stanivuković: Park je pun, njihov parking je prazan
FOTO: Facebook / Draško Stanivuković na protestima u Banjoj Luci

Policijska uprava Banja Luka odobrila je održavanje dva skupa u Parku "Mladen Stojanović" koje će obezbjeđivati u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Jedan zahtjeva za održavanje javnog skupa uputili su poslanici u NSRS Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, a drugi udruženja veterana proizašla iz rata u BiH.

Govoreći o večerašnjem okupljanju u 18 časova u parku Mladen Stojanović, Stanivuković je rekao da SNSD istovremeno na istoj lokaciji organizuje skup.

“Jasno je ko ovdje pravi šou i radi stvari koje ne treba da radi”, kazao je Stanivuković i pozvao građane na mirnu i dostojanstveno borbu.

On je dodao da će na večerašnji skup doći svi poslanici i lideri opozicionih stranaka u NSRS, ali da ne zna da je ikada na istoj lokaciji odobreno dva skupa.

“Naša poruka je stop lažnim dokumentima, falsifikatima, nasilju ili dosta više njihovoj sili i torturi”, kazao je Stanivuković i dodao da će večeras građanima pokazati razlike između Programa reformi BiH dostavljeno u Brisel i poslanicima u NSRS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije