Stanivuković govorio o tome šta je - "najveća srpska politička greška"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocid koji ste pocinili nad bosnjacima! To je vasa najveca greska!

.

Ughhh

Najveca greška Stanivukovicu je citavog naroda BiH što slušamo ove stare budaletine što dopuštamo da manipuliraju nama što su uceni po ratnosebicnovjerskoj tematici gdje bi u normalnim državama davno bili u zatvoru

O

Част ти свака Гацко равно, кад си чисто ПРАВОСЛАВНО!

@Brato

Da al najveća glupost je ti stanivukoviću, dodik i ostali politički otpad

Karadzic Jr

Mali je najveci genocidas u pripremi

Guest

Guest Cita li ovo ona gradonacelnica Sarajeva? Koga ona zove u posjetu sto prije trazite da napusti mjesto upravljanja gradom nije vrijedna da u njemu ni zivi kad nema u glavi. Sarajevo nije napamet nalupana lekcija nego biser glavni grad BiH.

/ Najnovije