Stanivuković: Vraćanje nadležnosti ne smije biti politička priča - već ideja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vracanje

Bege Zege je moralna obaveza ne ideja.

JA1

Žuti kupio zeleno auto, kaže mu mati, pa što zeleno crni žuti.

Mlad covjek

Ovo chetnichko derle kad samo godinu ostari i ne bude "mlad covek" nece bit ni zasta.

Fues papak sa bodybilderom Yonijem iz Pozarevca!

.

Guzy ga Yoni!

.

Opasno i žalosno

Ovo je jedan OPASNI glupak koji je odrastao i obrazovao se pod mracnim nacionalisticko-fasistickim velom autoritarnog rezima na okupiranoj teritoriji BiH! Najgore sto se moze desiti jednom covjeku je da izgubi ili da se stidi svog identiteta! Takvima, na zalost, nema pomoci! Strucna pomoc i dozivotna terapija uz nadzor! Svi znaju, i domaci ali i strani akteri,kakvog posla imaju i sa kakvim izopacenim kvazi politicarima iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta!

Hadalj

malo govance

AB

Kad mi povučemo potpis sa Dejtonskog sporazuma baš me interesuje kakve ćete nadležnosti povlačiti !

Leši

Ovaj idijot je Dodikov sin. Sisao je oca umjesto majke pa je othranjen ksenofobičnim otrovom. Ako mu se dopusti,prevaziće oca.

Bogu HVALA

DRUGI Cica DRAZA

/ Najnovije