! / Stanivuković dobio podršku SDS-a: Svako banjalučko domaćinstvo uštedjet će 140 KM

22. 07. 2020. u 21:36:00 Fena

Shares: 16

Koalicioni sporazum o zajedničkom kandidatu Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske stranke (SDS) danas su potpisali Draško Stanivuković, kandidat za gradonačelnika Banje Luke te Slavko Grbić, predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SDS-a.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da ove dvije stranke svim srcem, energijom i snagom, mladošću i iskustvom staju uz Stanivukovića navodeći da idu na pobjedu u Banjoj Luci i u drugim dijelovima RS.

I Mirko Šarović, predsjedsjednik SDS-a je naveo da je ta stranka na "pobjedničkoj strani" i želi da podrži Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banje Luke, navodeći da će svi članovi SDS-a u najvećem gradu RS-a čvrsto stajati uz Stanivukovića.

Draško Stanivuković je rekao da slijede promjene, kao i da će suština politike u Banjoj Luci biti čovjek i porodica.

"Za nas je simbol Banje Luke čovjek i porodica", rekao je Stanivuković.

Kaže da će njihovom pobjedom "sloboda doći do svakog čovjeka", naglasivši da neće biti poskupljenja, jer su napravili program kojim će svakom domaćinstvu sačuvati prosječno 140 KM.

Stanivuković je istakao je posljednje 22 godine vlasti SNSD-a u Banjoj Luci porodica obezvrijeđena, protjerana i ekonomski porobljena.

"U Banjoj Luci su u posljednje četiri godine poskupili su voda, grijanje, autobuske karte, dok je prosječna plata svedena na minimum, a porodica se bori za opstanak i u velikom broju slučajeva napušta naš grad i Republiku. Zato je nama najbitniji čovjek, porodica, vrijednost slobode, mogućnost da se ostaje u našem gradu, da se radi i da svi budu jednaki bez obzira na ime, prezime, stranačku pripadnost ili nepripadnost - našom pobjedom će sloboda doći do svakog čovjeka", istakao je Stanivuković.

Nakon potpisivanja sporazuma obratili su se i predsjednik Gradskog odbora SDS-a Slavko Gebić, te narodni zastupnici Jelena Trivić, Davor Šešić i Nebojša Vukanović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA