Zvanično: Draško Stanivuković je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banje Luke

Fena
Zvanično: Draško Stanivuković je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banje Luke
Foto: Nedim Grabovica / Draško Stanivuković

Draško Stanivuković kandidat je Partije demokratskog progresa (PDP) za gradonačelnika Banje Luke, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Jelena Trivić je nosilac odborničke liste ove stranke za banjalučki gradski parlament.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović je rekao da je Banjoj Luci potrebno da se udrže sve poštene snage, "kako bi grad bio vraćen njegovim ljudima".

"Banja Luka se suočava s velikim problemima, a svi se svode na jedan - postali smo društvo nepravde. Ljude grize što postoji priviligovana manjina - rekao je Borenović i dodao da PDP smatra da se politički prostor mora dati mladim i energičnim ljudima, te tako vratiti nadu ljudima da može i kod nas da bude pravednije i poštenije društvo", poručio je Borenović.

Kazao je da je PDP složan i da ide na pobjedu na izborima. Glavni protivkandidat Stanivukoviću je sadašnji gradonačelnik Igor Radojičić iz SNSD-a. Lokalni izbori u BiH trebalo bi da budu održani u novembru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije